Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Wijnkoelers & ijsemmers

13 Producten

Flessenkoelers: luxe op temperatuur

Een glaasje rosé, Chardonnay, Cabernet Sauvignon of Champagne; dit drink je het best als het ijskoud is. Heerlijk op een zomerse vooravond in de tuin met je vriendinnen of familie, of lekker alleen, knus op de bank met een goede film. Opstaan en naar de koelkast of vriezer lopen om jouw glas nog even bij te tanken uit de fles? Blijf lekker zitten, want nu heb je de flessenkoeler die je naast je kunt houden!

De flessenkoeler is het perfecte voorwerp om je te voorzien van een lekker koud glaasje rosé of witte wijn, terwijl je lekker je benen strekt en je enkel jouw armen het werk laat doen. En dit is slechts één van de vele voordelen van een flessenkoeler!

Flessenkoeler pur sang: de wijnkoeler

De meest voorkomende flessenkoeler is de wijnkoeler, die vaak in chroom, metaal of ijzer komen. Dit is uiteraard omdat deze materialen je als geen ander voorzien van alleen de koudste glaasjes wijn. Het mooie van deze drie materialen is hun reflecterende aard, waardoor de wijnkoeler jouw interieurkleuren als het ware absorbeert en weer uitstraalt. Van een interieur in brocante stijl, tot aan Scandinavisch, tot aan futuristisch en strak; de wijnkoeler kun je op elke salontafel, eettafel of in elke vitrinekast kwijt!

Een variant op de wijnkoeler die je eveneens overal kunt plaatsen, is de glazen wijnkoeler. In plaats van reflecterend, heeft glas de kleurloze en doorzichtige functie. Glazen en kristallen wijnglazen kunnen hierin natuurlijk niet ontbreken. Ook is er de rvs wijnkoeler.

Maar hoe weet je nu welke het beste werkt en jouw voorraad wijn optimaal koelt? Een koeler moet echt koel zijn om wijn op de juiste temperatuur te krijgen. En dat verschilt natuurlijk per wijn. Wist je bijvoorbeeld dat witte wijn over het algemeen veel te koud wordt gedronken? Het mag vaak wel een graadje meer zijn!

Tip: een rvs wijnkoeler heeft een nog groter koelend vermogen als je de koeler vult met ijsblokjes én koud water. Dubbel zoveel pret, dubbel genieten! En helemaal luxe is een elektrische wijnkoeler, die zichzelf koud maakt. Voor de comfortbeesten.

In the bucket: ijsemmers

Voor elke gelegenheid komt de ene ijsemmer beter van pas dan de andere. Tijdens feesten zijn rvs ijsemmers een goede keuze. In deze ijsemmers blijven de ijsblokjes het langs koud. Dat betekent dat er geen gevaar is op gesmolten blokjes oftewel: een emmer vol met water. Een luxe variant is een ijsemmer met deksel. Deze emmers ogen ook wat luxer dan een open variant. Waarom? Je verbergt op een subtiele manier de emmer met vol met ijsblokjes en je houdt ze langer gekoeld. IJstang erbij en chique de friemel geserveerd. Als je dan ook nog een ijscrusher in huis haalt om ijsgruis voor mojito’s en ijskoffie te kunnen maken, heb je het helemaal gemaakt.

Een flessenkoeler met allure

Champagne drink je meestal als je iets te vieren hebt. Bij een bruiloft, op een verjaardag, tijdens een romantisch weekend of natuurlijk met Nieuwjaar. Doe het dan gelijk goed en serveer je flessen champagne in een champagneschaal.

Lekker feestelijk, dat is de champagneschaal zeker. Een champagneschaal oogt wellicht wat eenvoudig, maar heeft genoeg allure van zichzelf. De meeste schalen zijn een plaatje om te zien, zeker als je ze ook nog vult met ijs en een paar goede flessen champagne.

Een andere manier om je champagne koud te houden is met een champagnekoeler. De champagnekoeler is voornamelijk gemaakt van chroom, aluminium of metaal. Deze drie materialen zorgen voor een erg chique ogend, glimmend voorwerp in huis, waarmee je direct de aandacht trekt. De binnenkant is altijd gemaakt van aluminium, vanwege de geleiding van dit materiaal. Je legt de champagnefles in de champagnekoeler, voegt een berg ijs toe en je kunt door deze luxe flessenkoeler nog lang genieten van een ijskoud glaasje champagne!

Handige en gemakkelijke bezorging

Tot 30 dagen gratis retourneren

Klantenservice +31(85)8889079