Flessenopener

Flessenopener

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFlessenopener

Ken je ze nog; die oude flessen frisdrank met de platte drukdop? Je ziet ze tegenwoordig vooral terug op verschillende flesjes bier, maar ook op ambachtelijk gemaakte flesjes sap. Men verzint allerlei creatieve manieren om dit dopje los te krijgen van de fles. Toch is de flessenopener de beste redder in nood!

De flessenopener is speciaal zo vormgegeven om de platte dop te verbuigen en zo te verwijderen van de fles. Geen gekke trucjes met aanstekers en tafelranden meer dus!

Geen creatieve praktijken meer!

Een vereiste voor het geven van een feest is het inkopen van drank; van water tot alcoholische drank. De mannen stellen zich gauw tevreden met een fles bier. Met de flessenopener is de bierdop in een handomdraai verwijderd van de fles en hoeven de mannen er geen wedstrijd ‘Op creatieve wijze je bierfles openen’ te houden.

Variatie in flessenopeners

Door de jaren heen is het ontwerp van de flessenopener in essentie weinig veranderd. Wel zijn er ontelbare leuke varianten op gekomen. De standaard ijzeren opener met een korte steel en grote lus is in combinatie met nieuwe materialen uitgegroeid tot een heus design accessoire in huis. Denk aan een flessenopener in de vorm van dieren, personen of andere voorwerpen. Aan een originele flessenopener ontbreekt het in ieder geval niet!

De flessenopener is er ook als handige muurvariant. Deze opener is bevestigd op een plateau dat aan de muur wordt bevestigd. Je loopt langs de muur met de fles, bevestigt de kop van de fles met dop in de lus, en ‘pop’… Je kunt genieten van jouw drankje! Vooral op feestjes een erg leuk gezicht en zeker praktisch. Mensen zullen hiervoor in de rij staan!

Flessenopener als wanddecoratie

Een alternatief op de flessenopener als wanddecoratie te gebruiken, is jouw eigen minicollectie flessenopeners (drie of vier stuks) tentoon te stellen. In plaats van schilderijen op te hangen aan een spijker in de muur, kun je dit doen met de flessenopener. Sla vier spijkers in de muur, recht naast elkaar of juist op willekeurige hoogte. Hang per spijker een flessenopener aan de muur, het liefst een andere kleur flessenopener per spijker. Creëer hiermee een speelse sfeer in de woonkamer en een echte eyecatcher op feestjes!

Flessenopener als mode accessoire

Niet alleen als wanddecoratie is de flessenopener gewild. Voor wie nooit voor verassingen wil komen te staan buitenshuis, is er ook de opener als sleutelhanger. Deze komt vaak ook in allerlei verschillende, vrolijke kleuren en vormen. Maak van jouw flessenopener dus een mode accessoire!

De veelzijdigheid van de flessenopener zorgt ervoor dat het meer wordt dan slechts een dopjesverwijderaar. Hoe ga jij jouw flessenopener toepassen?