Fluwelen gordijnen

Fluwelen gordijnen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFluwelen gordijnen

Toe aan nieuwe bekleding van de ramen? Of een algehele update van je interieur? En denk je dan aan iets chiques? Ga dan voor fluweel rond de kozijnen! Met fluwelen gordijnen haal je iets opvallends in huis en tover je de bestaande setting om tot een koninklijk paleis.

Voor welke royal look kies jij? Geef je eigen twist door te kiezen voor een bepaald soort fluwelen gordijnen. Speel met de omgeving en de ruimte en creëer je eigen look met andere accessoires en meubels die samen met de fluwelen gordijnen een picture perfect vormen.

Het effect van fluwelen gordijnen

Fluwelen gordijnen zijn meer dan andere soorten gordijnen een behoorlijke aanwezigheid. De dikke stof hangt prominent voor je ramen, waardoor de fluwelen gordijnen, welke kleur ze ook hebben, echte eyecatchers zijn.

Je eigen stijl of stempel qua sfeer geef je door onderscheid te maken qua

  • Kleur: een licht gordijn is meer bescheiden, dan een donkere
  • Grootte: bedenk welke ramen je wilt bekleden en hoeveel
  • Soort fluweel: de een is matter qua glans, dan de ander

Velours of fluweel?

Wat is nou het verschil? Zijn velours gordijnen hetzelfde als fluwelen? Misschien wel, misschien niet. De een zegt ‘het is vertaalkwestie’, fluweel is Nederlands en velours is Frans.. Of: velours heeft een langere pool dan fluweel en is op een andere manier gewoven. Je zult het ermee moeten doen..

Beautiful Barok met fluwelen gordijnen!

Denk je aan fluwelen gordijnen, dan denk je toch als eerste aan koniklijke paleizen? Hoge ramen, fauteuils bekleed met glimmend fluweel en voorzien van goudkleurige houten poten. Je hoeft niet van adel te komen om die look ook bij jou in huis te halen!

Kies dan voor donkerrode fluwelen gordijnen. Ontwaak als een prinses met deze gordijnen in de slaapkamer. Plaats een stoel met gecapitonneerde bekleding naast de sierlijke kledingkast en leg een glimmend plaid van satijn over je bed voor een totaalbeleving!

Make it glamour met fluwelen gordijnen!

Chique en glamorous wordt het gegarandeerd met fluwelen gordijnen. Kies voor zwart fluweel in de woonkamer en creëer een look als uit een jaren vijftig film door de gordijnen te combineren met een hoogpolig paars tapijt op de vloer, een salontafel met zilveren onderstel en glazen blad.

Enjoy your own cinema met fluwelen gordijnen!

Tover jouw inrichting om tot een persoonlijk paleis met fluwelen gordijnen en laat je daarvoor inspireren door verschillende ideeën en producten. Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, zul je een grote variatie aan accessoires en meubels vinden. Online vind je alle soorten fluwelen gordijnen waar je naar op zoek bent! Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw royale, fluwelen gordijnen zijn nog maar één klik bij jou vandaan!