Foto afdrukken op hout

Foto afdrukken op hout

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFoto afdrukken op hout

Zoek je naar een leuk extra accessoire voor het interieur van je woning of voor bijvoorbeeld aan de schutting van je terras? Laat je favoriete foto afdrukken op hout! Zo kun je een unieke ervaring als je trouwdag, een vakantie, etc. vastleggen op hout, zelf een accessoire maken met bijvoorbeeld een fraaie natuurfoto, enzovoorts. Welke foto wil jij laten afdrukken op hout?

Een foto afdrukken op hout brengt een natuurlijk effect met zich mee, door het materiaal waarmee gewerkt wordt en de uitstraling van het hout. Lees snel verder hoe je met het afdrukken van een foto op hout een fraai accessoire kan maken voor je interieur. Ook als cadeau is een foto afdrukken op hout het overwegen waard! Dit maakt het cadeau namelijk een stuk persoonlijker. Alles weten over een foto afdrukken op hout? Hier ontdek je meer.

Mogelijkheden bij een foto afdrukken op hout

Een foto afdrukken op hout is zeer eenvoudig, je hebt enkel een kwalitatief goede foto nodig! Des te beter de foto is, des te mooier deze vanzelfsprekend ook op het hout naar voren zal komen. Wanneer je een foto van gezichten op hout wilt drukken, kun je het beste kiezen voor white wash. Deze extra laag wordt over het multiplex geplaatst en zorgt ervoor dat noesten en nerven van het hout minder door de foto zichtbaar zijn. Vaak wordt de foto over verschillende latjes afgedrukt, die via een klik-systeem aan elkaar vastzitten.

Foto-afdrukken op hout zijn zowel geschikt voor binnenshuis, als ook voor het gebruik in je tuin aan bijvoorbeeld een schutting. Dit vormt een fraaie extra accessoire in je interieur!

Laat een foto afdrukken op hout als cadeau

Het vinden van een cadeau is niet altijd even makkelijk, zeker niet naarmate mensen ouder worden. Heb je er al eens aan gedacht om een foto te laten afdrukken op hout? Zo heb je een persoonlijk én origineel cadeau voor een jarige, een geslaagde of iemand die sinds kort samenwoont bijvoorbeeld.

Tips voor een uniek verjaardagscadeau op hout:

  1. Kies een formaat uit de producten dat zo goed mogelijk aansluit bij het formaat van de foto. Des te groter de foto is, des te groter het houten bord ook kan zijn! Hiermee voorkom je dat de foto wazig wordt.
  2. Neem een foto waar je samen met de ontvanger van het cadeau opstaat, om het extra persoonlijk te maken.
  3. Ga je een foto afdrukken op hout met gezichten, is het sterk aan te raden om te kiezen voor een laag met white wash. Hierdoor blijft de foto beter zichtbaar!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.