Foto op doek

Foto op doek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFoto op doek

Heb je nog een prachtige foto op de computer, in een fotolijstje of op je camera, die je nadrukkelijker in je interieur wilt verwerken? Laat de foto op doek bedrukken! Met een foto op doek kun je een prachtige herinnering vereeuwigen in je woning. Niet alleen leuk om het moment af en toe nog eens te herbeleven, ook een mooi accessoire voor de inrichting van je woning.

Een foto op doek kun je overal in je interieur verwerken. Hang de foto op doek bijvoorbeeld aan de muur bij een trap, boven de bank of in de slaapkamer. Daarbij kun je er ook voor kiezen om een natuurfoto op doek te laten afdrukken, zodat je een prachtige canvas hebt voor in je woonkamer. Lees snel verder wat een foto op doek met je interieur kan doen!

Foto op doek: het vereeuwigen van de mooiste momenten!

Iedereen heeft een foto, waar hij of zij ontzettend trots op is! Dit kan een foto zijn van je trouwdag, een foto van je kinderen of bijvoorbeeld een foto met de hele familie. In een fotolijstje komt een dergelijke foto vaak niet helemaal tot z’n recht. Met een foto op doek is dit wel het geval! Laat je mooiste momenten daarom afdrukken op doek, zodat de herinnering aan een van deze mooie momenten bewaard blijft en nadrukkelijker in je interieur aanwezig is.

Heb je meerdere foto’s in een fotoalbum die je wilt laten afdrukken? Kies dan voor een collage op een canvas, of laat bijvoorbeeld meerdere foto’s op verschillende doeken afdrukken. Zo kun je een doek van een paar cm combineren met een veel groter doek, wat een speels effect geeft aan je muren.

Geef een foto op doek cadeau

Zoek je nog een leuk, persoonlijk én origineel cadeau voor iemand? Laat een foto op doek bedrukken! Een foto op doek is een ideaal cadeau voor verschillende gelegenheden. Denk aan een verjaardag, een trouwdag of bijvoorbeeld een nieuw huis. Je kunt op de canvas de leukste foto van of met de ontvanger bedrukken!

Tips voor het bedrukken van een foto op doek als cadeau:

  • Kies voor een foto met z’n tweeën, voor een persoonlijk tintje aan het cadeau;
  • Laat de foto op een doek met hout bedrukken voor meer stevigheid;
  • Geef een canvas cadeau naast een fotoshoot, voor een foto van hoge kwaliteit!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.