Foto op kaars

Foto op kaars

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFoto op kaars

Zoek je een origineel cadeautje voor een jarige, iemand die verhuisd of geslaagd is, of voor een pasgetrouwd stel? Of vind je het gewoon leuk om zelf kaarsen te maken als aanvulling op je woonaccessoire? Kies voor een foto op een kaars, die je eenvoudig online kunt bestellen of helemaal zelf kunt maken! Leuk voor op een regenachtige middag en lekker simpel.

Je kunt bij een foto op een kaars kiezen voor je eigen foto, een foto van de ontvanger van je cadeau of andere afbeeldingen. Maak bijvoorbeeld een huisje op de kaars, als je het geeft aan iemand die gaat verhuizen. Lees snel verder hoe je zelf een foto op een kaars maakt!

Een foto op kaars als cadeau

Wat is er leuker en origineler, dan een eigen foto op een kaars laten printen? Populaire cadeaus als een fles wijn, een boeket of een kaart zijn vaak veel minder persoonlijk, waardoor je met een kaars vrijwel zeker blije gezichten terugkrijgt! Bij de geboorte van een baby kun je bijvoorbeeld een kaars met het hoofdje van de baby erop geven aan de ouders. Wie vindt dat nou niet leuk om te krijgen?

DIY: zelf een foto op kaars maken

Het maken van een foto op een kaars is zeer eenvoudig! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een kaars, een printer, een tissue, een A4-papier, plakband, bakpapier, een föhn en natuurlijk een leuke foto.

Stappenplan voor het drukken van een foto op een kaars

  1. Plak de tissue met plakband stevig vast op het A4-papier, zodat je hier een afbeelding naar wens op kunt printen.
  2. Wanneer het printen gelukt is, kun je de foto uit de tissue knippen en de achterste laag van de tissue verwijderen. Je houdt zo een zeer dun papiertje over!
  3. Leg het overgebleven papiertje met de foto op de kaars en leg hier het bakpapier overheen. Nu is het enkel nog zaak om de foto vast te föhnen op de kaars! Door langdurig te föhnen zal de kaars licht smelten. Je kunt deze dus het beste op een houten plaat leggen om te voorkomen dat je overal kaarsvet krijgt.

Zo simpel is het maken van je eigen foto op een kaars! Leuk om aan iemand te geven en gewoon leuk voor je eigen interieur. Maak meerdere exemplaren met een foto op de kaars, om deze te combineren op een mooie schaal.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.