Foto op linnen

Foto op linnen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFoto op linnen

Wil jij de mooiste momenten uit je leven vereeuwigen in je woning? Altijd zicht hebben op een prachtige foto van bijvoorbeeld je kinderen of je trouwdag? Laat je foto op linnen afdrukken, wat een fraaie accessoire in je interieur kan vormen! Kies voor een canvas met één foto, of combineer meerdere foto’s met elkaar in een mooie collage.

Een foto op linnen kun je overal in je woning gebruiken. Wil je de foto subtiel in het interieur van je woning verwerken, dan kun je denken aan het ophangen van de foto aan de wand bij de trap naar boven. Explicieter wordt een canvas, als deze bijvoorbeeld op de schoorsteenmantel of boven de bank wordt gehangen. Lees snel verder hoe je een foto op linnen zo mooi mogelijk kunt maken!

De mooiste herinneringen vereeuwigd!

We hebben allemaal wel zo’n foto, waar we ontzettend trots op zijn! Dit kan een foto van de kinderen zijn, maar bijvoorbeeld ook een foto in trouwjurk of een foto van het hele gezin. Je kunt zo’n foto in een fotolijstje bewaren, maar veel mooier is het om de herinnering te vereeuwigen op een linnen doek. Waar in je woning ga jij je mooiste foto op linnen hangen? Wordt het in de woonkamer, of wellicht in je slaapkamer?

Een foto op linnen laten maken

Wanneer je een foto op linnen in je woning wilt hangen, moet de foto perfect aansluiten bij je wensen! Iedereen zal de foto immers zien, waardoor je er wellicht graag de blits mee wilt kunnen maken. Voor het maken van een canvas kun je een bestaande foto kiezen, maar ook het bestellen van een fotoshoot is een mogelijkheid. Het voordeel van een fotoshoot is dat je zeker weet dat de belichting van de foto goed is, evenals dat de foto haarscherp en van hoge kwaliteit wordt. Laat bijvoorbeeld een prachtige foto in de natuur maken van je hele gezin!

Sluit de foto voor het linnen doek helemaal aan bij je wensen? Laat de foto dan eenvoudig op een linnen doek bedrukken. Op het internet vind je wellicht nog een fraaie actiecode voor het bedrukken van je herinnering op linnen, zodat het lekker goedkoop blijft. Vaak heeft een foto op linnen een eigen ophangsysteem, zodat je deze eenvoudig aan de muur kunt hangen.

Maak een uitsnede van je favoriete foto

Soms past een foto niet volledig op een linnen doek, of wil je bijvoorbeeld maar een deel van de foto op linnen laten bedrukken. In dit geval kun je een uitsnede maken! Met een uitsnede neem je een kleiner deel van de foto of snijd je bijvoorbeeld een paar cm weg aan de randen. Neem bijvoorbeeld alleen de kop van een bloem zonder steel of alleen je hond op het strand zonder andere mensen, enzovoorts. Het maken van een uitsnede kun je eenvoudig doen met programma’s als Paint (gratis) of Adobe Photoshop (betaald).

Handige tips voor het maken van een uitsnede:

  • Kies voor een opvallend element op de foto;
  • Snijd randen weg om het scherpste stuk foto over te houden;
  • Combineer elementen op verschillende linnen doeken.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.