Fotolijst steigerhout

Fotolijst steigerhout

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFotolijst steigerhout

"Ik heb herinneringen, maar geen van hen zijn de mijne. Wat er in mij zit, laat ik zien. Ik ben nooit anders, want jij bent het die mij veranderd. Ik voel me als decoratie, aan jou om mij aan te kleden."  Zo zou een fotolijst kunnen spreken.. 

Een fotolijst heeft veel invloed op de plaatjes die hij draagt. Dus denk goed na waar jij je dierbare herinneringen in bewaard! Hou jij het het liefst 'au naturel', iets rustigs en met een natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een fotolijst van steigerhout!

Bewaar je herinneringen in stijl met een fotolijst van steigerhout

Waar bewaar jij je herinneringen? Hopelijk  in een mooie fotolijst. Want de beste en meest dierbare herinneringen verdienen een goede plek bij jou in huis. Fotolijsten kun je werkelijk in elke ruimte plaatsen.

  • In de slaapkamer hang misschien leuke vakantiefoto’s
  • De woonkamer versier je met foto’s samen met je meest dierbaren,
  • En op het op het toilet de foto’s met een knipoog: leuke momenten met vrienden
  • Op je bureau plaats je een fotolijst met mooie foto’s van je familie.

Fotolijsten zijn het stijlvolle randje om de mooiste momenten en laten je overal in huis genieten van deze herinneringen.

Wat doet een fotolijst van steigerhout?

Een fotolijst van steigerhout geeft een natuurlijke sfeer aan de foto en zijn omgeving. De naturel look van het lichte hout laat zijn inhoud extra naar voren komen en zorgt voor een rustige uitstraling.

Omdat het kader gemaakt is van dit karakteristieke materiaal, is de fotolijst niet alleen duurzaam, maar past deze bij elk interieur: strak modern of rustiek romantisch.

Hang of zet fotolijsten van steigerhout overal!

De kous is uiteraard niet af met het aanschaffen van een aantal fotolijsten en het selecteren van je favoriete foto’s.

Wees ook creatief met het bedenken van een plek voor de fotolijst van steigerhout!

Ga je voor strakke rijtjes, waar symmetrie zegeviert? Of ga je eerder als een echte Piet Mondriaan te werk en probeer je evenwicht te brengen in de chaos?

Het kan ook mooi zijn om voor kleinere fotolijsten te gaan, die je in een originele vorm bij elkaar plaatst. Traditioneel kan je bijvoorbeeld gaan voor een hartje, maar laat je fantasie gerust de vrije loop!

DIY Fotolijst Steigerhout..

Een fotolijst van steigerhout heeft een leuk en functioneel voordeel! Stel dat je na enkele jaren je interieur aanpast en je ingelijste herinneringen op een andere manier wil presenteren. Normaal zou je de fotolijsten vervangen voor nieuwe exemplaren.

Maar een fotolijst van steigerhout kun je eenvoudig veranderen met een likje verf! Pas de kleur van de fotolijst van steigerhout aan aan je nieuwe interieur of geef je huidige inrichting net een andere look met de geverfde exemplaren!

Heb je pas oranje meubels in huis gehaald? Ga langs bij je favoriete hobbywinkel om een passende oranje verf aan te schaffen en match de kleur van je fotolijst met de kleur van je meubelen. Nieuwe fotolijsten zijn niet nodig en je geeft met deze make over een extra persoonlijke touch!

Doe meer ideeën op bij Westwing, Nederlands eerste online webshop waar je dagelijks nieuwe, exclusieve aanbiedingen tegenkomt. Alle soorten meubels en accessoires waar jij naar op zoek bent, liggen binnen handbereik. Ook jouw fotolijst van steigerhout is nog maar één klik van jou verwijderd. Laat je inspireren door Westwing!