Fotolijst zwart

Fotolijst zwart

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFotolijst zwart

In de woonkamer, slaapkamer, gang of keuken: foto’s kun je door het hele huis neerzetten. Foto’s maken je huis en inrichting persoonlijk, en zorgen ervoor dat je altijd kunt terugdenken aan je favoriete herinneringen. Met een fotolijst in zwart heb je niet alleen een mooie plek voor je belangrijkste foto’s, maar ook een mooi en klassiek woonaccessoire in huis.

Een fotolijst in zwart heb je in veel verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een barok omlijsting met versieringen, maar ook een fotolijst in zwart met strak design is erg mooi. De hoogte en breedte hangt maar net af van de maat van de foto. Een grote portretfoto aan de muur hangen? Dan is een neutrale fotolijst zwart een erg goede oplossing.

Je mooiste foto

Voor veel mensen zijn foto’s een manier om belangrijke en mooie herinneringen vast te leggen. Daarom wil je je favoriete foto’s het liefst overal in huis terugzien. Een fotolijst in zwart geeft jouw foto’s een mooie en veilige bewaarplaats. Fotolijsten houden je foto’s niet alleen mooi recht en ongekreukt, maar beschermen ze ook tegen stof en beschadigingen door het glas. Op die manier gaan je mooiste en leukste foto’s zo lang mogelijk mee en kun je altijd kijken naar een mooi moment uit je leven.

Een fotolijst in zwart staat niet alleen bij kleurenfoto’s erg mooi, maar ook bij speciaal bewerkte foto’s in bijvoorbeeld zwart-wit of vintage stijl. Met zwarte fotolijsten houd je de omlijsting neutraal, waardoor de aandacht van de kijker echt op de foto gericht wordt.

Persoonlijke fotolijst zwart

Wil je naast je persoonlijke foto’s ook de fotolijst in zwart helemaal naar je eigen stijl maken? Met deze leuke DIY tips is jouw eigen fotolijst zwart zo gemaakt!

  1. Ben jij een echte glitter en glamour diva? Dan moeten natuurlijk ook je fotolijstjes helemaal bij jouw stijl passen. Met glitterspray of plakbare steentjes is jouw stylish fotolijst een feit.
  2. Een fotolijst met een brede omlijsting kun je oververven met zwarte schoolbordverf. Hiermee kun je de foto voorzien van een leuke, persoonlijke boodschap die de herinnering extra levendig maakt.
  3. Door de fotolijst in zwart af te wisselen met witte of grijze lijstjes, ontstaat er een leuk contrast van neutrale kleuren, die jouw verzameling foto’s een extra dimensie geeft.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.