Gastendoekjes

Gastendoekjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGastendoekjes

Als gastvrouw wil je het je gasten zo comfortabel mogelijk maken. Dat doe je door een een warm welkom te geven met bonbons bij de thee, mooi opgemaakte bedden en zachte gastendoekjes in de badkamer. Voor de bezoeker voelt dit als thuiskomen!

Gastendoekjes hoef je niet alleen voor logés tevoorschijn te halen. Een handdoekje in de WC of in de badkamer is ook fijn voor jezelf! Na het wassen van je handen wil je ze natuurlijk ook afdrogen. Een stapel gastendoekjes in je huis is om die reden onmisbaar!

Wat is een gastendoekje?

Deze mini handdoek was oorspronkelijk bedoeld voor de gasten in huis. Daarom kregen ze gastendoekjes als benaming. Een gastendoekje is een kleine handdoek om je handen mee af te drogen. In eerste instantie is het voor eenmalig gebruik voor gasten en hangen ze in de WC van een restaurant, hotel, maar ook gewoon bij jouw thuis!

Cadeautip! Luxe gastendoekjes

Heb je een bruiloft in de planning staan? Of geeft je vriendin een housewarming? Geef een luxueus gastendoek set cadeau!

Als je aan een luxe gastendoek set denkt, denk je aan handdoeken van wit badstof met:

  • geborduurde initialen
  • bedrukte initialen

Pak het setje handdoeken in doorzichtig cellofaan papier en wikkel daar cadeaulint omheen in de kleur naar keuze. Dat wordt een feestje om uit te pakken! Wil je de ontvanger nog even in spanning laten wachten? Pak de gastendoekjes in een aubergine kleurige doos. Strik een wit satijn lint eromheen en geef met trots het cadeau!

Een hotelgevoel bij je thuis

Elke keer als je een hotel verlaat, wil je het hotelgevoel mee naar huis nemen. Hoe creëer je dat in je eigen stulpje?

  1. Hang een lekker ruikend gastendoekje op in de WC en badkamer
  2. Leg een miniatuur zeepje bij elke wasbak in huis
  3. Ruil je deken en kussen in voor een exemplaar van dons
  4. Kies voor bedlinnen van katoen-satijn dat heerlijk aanvoelt!

Het enige wat je nog moet doen is heerlijke geurstokjes in de huis- en slaapkamer neerzetten en het ultieme hotelgevoel is daar!

Kleuren van je gastendoekjes

Voor een luxe uitstraling hoef je niet per se witte gastendoekjes op te hangen.

Wat dacht je van gastendoekjes in:

  • beigetinten
  • pasteltinten
  • bloemenprint

Met een wit interieur zijn gastendoekjes in een bepaalde tint een goede optie! Het geeft de ruimte kleur zonder je hele inboedel te veranderen.

Stylingtip!
Match de kleur van de gastendoekjes met de badhanddoeken, washandjes en de douchemat in de badkamer. Dit oogt netjes! Voor de finishing touch zet je een paar (kunststof) bloesemtakken in een hoge vaas.

Nu kun je met een gerust hart elke gast in huis verwelkomen!

Ontdek Westwing

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen. Bij Westwing shop je online de items die jouw huis net dat beetje meer klasse en stijl geven, maar ook de echte eyecatchers in je interieur. Maak een keuze uit de vele mogelijkheden en vind de perfecte gastendoek voor bij jou thuis. Net zo eenvoudig vind je een bijpassende  handdoek om je badkamerinrichting compleet te maken.