Gebreid behang

Gebreid behang

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGebreid behang

Ben je je witte muren helemaal zat? Of wil je meer sfeer in je interieur aanbrengen? Dan is het nu tijd om een frisse wind door de ruimte te laten waaien en de muren gezellig op te fleuren.

Wil je de muren rustig houden? Heb je wel eens aan gebreid behang gedacht? Met gebreid behang heb je een originele decoratie aan de wand en creëer je een warme, zachte uitstraling in de huiskamer.

Waarom gebreid behang?

Wat maakt gebreid zo speciaal? Met gebreid behang creëer je een warme en gezellig sfeer in huis. Heb je een Scandinavisch interieur? Dan is gebreid behang een must! Waarom? Met gebreid behang geef je de ruimte een knusse sfeer. Precies wat een Scandinavisch interieur nodig heeft.
Gebreid behang is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Denk aan blauw, rood, beige of grijs. Welke kleur past in jouw interieur?

Verschillende patronen 
Qua patronen heb je de keuze uit allerlei varianten. Zo heb je gebreid behang dat gevlochten is in twee, drie of vier vlechten. Hoe meer vlechten in het behang, hoe drukker het wollen behang oogt.

Soorten gebreid behang

Als je van plan bent om de muren een zachte kleur te geven, doe het dan met gebreid behang. Het is chique, stijlvol en origineler dan een beige geverfde muur. Met wol creëer je een warme, zachte sfeer in elke kamer.

Qua behangsoorten is het aanbod enorm. Je hebt de keuze uit:

  • Papierbehang
  • Simplex behang
  • Vliesbehang
  • Vinyl behang

Fotobehang

Vind je gebreid behang iets te heftig? Of ben je bang dat de kamer een te winters uiterlijk krijgt? Heb je wel eens aan fotobehang gedacht? Druk een afbeelding af van gebreid wol op een behang rol en decoreer daarmee de wand in de huiskamer, de hal of in de slaapkamer.

Tip! 
Ben je van plan om fotobehang te gebruiken? Decoreer dan één muur met fotobehang en laat de andere muren wit of zacht grijs voor een rustige uitstraling in de ruimte.

Stylingtips

Maak de woonkamer nog gezelliger door het wol terug te laten komen in verschillende woonaccessoires. Denk aan:

  • Wollens dekens over de armleuning van een fauteuil.
  • Wollen poef in de zithoek
.
  • Wollen kussens op de bank.
  • Wollen kleedjes voor op de salon- of eettafel.

Speel met verschillende kleuren woonaccessoires voor een gezellige sfeer in de huiskamer. Wil je de ruimte juist rustig houden? Ga dan voor kussens in verschillende neutrale kleuren. Denk aan beige, grijze of witte wollen kussens.

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs prachtig gebreide behang rollen vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan behang rollen.

Dat niet alleen. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten metkorting tot 70%!

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw gebreid behang is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.