Gecapitonneerde bank

Gecapitonneerde bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGecapitonneerde bank

Na een aantal jaar van intensief gebruik zijn je meubels meestal wel toe aan wat vernieuwing. Een nieuwe bank in de woonkamer kan het gevoel en aangezicht al een heel stuk verbeteren. Heb je wel eens gedacht aan een gecapitonneerde bank? Dat is een bank met knopen in de stof van de rugleuning, zodat er een klassiek ruitenpatroon ontstaat.

Een gecapitonneerde bank is al jaren een echt fashion statement in huis. Het ruitpatroon met knopen ken je bijvoorbeeld misschien van de originele Chesterfield meubelen. Een gecapitonneerd bankstel kan nu ook jouw woonkamer er stijlvol en klassiek uit laten zien. Benieuwd hoe dat moet? Hier lees je er meer over.

Klassieke uitstraling

Bij een gecapitonneerde bank denk je misschien snel aan stoffige oude woonkamers met muffe meubels die er al jaren staan. Gelukkig is de gecapitonneerde bank ook met zijn tijd meegegaan en ziet deze er nu modern en stijlvol uit. Daarbij wordt gezorgd dat de klassieke uitstraling van de gecapitonneerde bank niet verloren gaat. Het ruitpatroon is een stijlvol en tijdloos design dat past in elk interieur. Of je nu houdt van een landelijke woonstijl of een moderne inrichting hebt, de bank met knopen staat altijd goed.

Voordelen van een gecapitonneerde bank

De aankoop van een gecapitonneerde bank brengt een aantal voordelen met zich mee. In deze lijst zie je welke dat zijn. Op die manier kun je beslissen of een gecapitonneerde bank echt iets is voor jouw woonkamer.

  • Hét grote voordeel van een bank met gecapitonneerd patroon is dat je dit met elke stof kunt maken. Of je nu kiest voor stof of leer, de knopen kunnen overal in worden geslagen. Zo kun je kiezen voor de stof die je zelf het mooist of fijnst vindt en daar een prachtige gecapitonneerde versie van maken.
  • Het maakt niet uit wat voor onderstel de bank heeft. Omdat het gaat om de stof en de knopen, is er geen verschil of de binnenkant van de bank van hout of kunststof is. In feite kun je van elke bank een gecapitonneerde bank maken.
  • De gecapitonneerde bank komt voor van heel klein tot heel groot. Naar hoeveel zits ben jij op zoek? Of je nu een loveseat of een grote hoekbank met zeven zittingen wilt hebben, een gecapitonneerde bank is er in elke vorm en maat. Dus ook voor jouw woonkamer!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.