Gecoat tafellinnen

Gecoat tafellinnen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGecoat tafellinnen

De uitstraling van klassiek linnen maar de gemakkelijkheden van plastic? Dat vind je met gecoat tafellinnen. Gecoat tafellinnen is een tafelzeil van een stof waar een afwasbare laag overheen zit. Dit tafelkleed kun je gemakkelijk met een doekje afnemen of zelfs in de wasmachine stoppen.

Met gecoat tafellinnen heb je de chique uitstraling van een linnen tafelkleed, maar het comfort van een geplastificeerd tafelkleed. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken om vlekken van rode wijn of jus. Deze vlekken poets je makkelijk weg op gecoat tafellinnen. Op die manier kun je dit tafelkleed dagelijks gebruiken.

Gecoat tafellinnen voor elke dag

Het fijne van gecoat tafellinnen is dat je het elke dag kunt gebruiken, zonder dat je het na één keer al hoeft te wassen. Bij echt tafellinnen is dit vaak wel zo, omdat je daar hardnekkige vlekken niet met één veeg van een nat doekje uit krijgt. Gecoat tafellinnen heeft een gladde bovenlaag, waardoor je het na elk gebruik kunt afvegen. In feite is het wasbaar textiel, dat langer meegaat dan een normaal plastic tafelzeil.

Gecoat tafellinnen is er in veel verschillende soorten en maten. Er zit dus altijd wel een tafelzeil tussen dat over jouw tafel past. Omdat het in allerlei kleuren en patronen verkrijgbaar is, kun je voor elk feestje een ander zeil neerleggen. Dat geeft gelijk een leuke en gezellige invulling aan het feest.

Niet alleen voor op de tafel

Wist je dat je met gecoat tafellinnen niet alleen een leuk tafelzeil voor de eettafel in huis haalt? Je kunt er ook een hoop andere handige dingen mee doen. Wat dan? Dat lees je hier:

  1. Is het mooi weer buiten en ben je van plan om een middag te gaan picknicken? Neem het gecoat tafellinnen dan mee als zeil om op te zitten. Dit is gelijk een leuke ondergrond voor de picknick, je kleren blijven schoon en er komt geen zand tussen de broodjes.
  2. In de zomer een dagje naar het strand? Neem het gecoat tafellinnen mee zodat de kinderen er op kunnen spelen. Zo hoeven ze niet op het hete zand te zitten en kunnen ze toch lekker kliederen met zand en water.
  3. Organiseer je een kinderfeestje en gaan jullie knutselen of verven? Leg het gecoat tafellinnen op de knutseltafel, zodat je tafel mooi en schoon blijft. Het tafelkleed is dik genoeg tegen scharen of andere scherpe voorwerpen en zo ontstaan er geen vlekken die je er nooit meer uit krijgt.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.