Gekleurde wijnglazen

Gekleurde wijnglazen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGekleurde wijnglazen

Een wijntje doet het altijd goed, of je nu thuis opgekruld op de bank zit of op een feestje staat. Goede wijn prikkelt je smaakpapillen en brengt verlangens naar boven. Je wilt meer! Is er visite en wil je jouw eigen smaak laten zien, dan serveer je wijn natuurlijk niet in een standaard wijnglas. Nee, jouw keuze gaat uit naar gekleurde wijnglazen.

Gekleurde wijnglazen zijn edgy en een tikkeltje arrogant. Ze laten meer van zichzelf zien aan de wereld en weten dat ze er mogen zijn. Ook kan het een geheimzinnig effect met zich meebrengen als de drinker niet ziet wat er in het glas zit. Bovenal zijn gekleurde wijnglazen unieke woonaccessoires, waarmee je jouw servieskast laat pronken.

Een sprankelend accessoire

Gekleurde wijnglazen hebben net even wat meer charme dan klassieke wijnglazen die een standaard glas kleur hebben. Ze zijn mooi, fleurig én ogen luxe en extravagant. Zo voel jij je net een vorstin met je eigen gekleurde glazen. Ook wat betreft design kun je alle kanten op.

  • Weg met bekers: investeer in gekleurde wijnglazen! Ga voor vlammend rood, geheimzinnig paars of kies zwarte wijnglazen als eyecatcher in je servieskast. Helder of mat, dik of dun, optimaal genieten van je wijntje doe je niet met plastic, maar met glas in alle tinten van de regenboog.
  • Sommige gekleurde wijnglazen zijn zo geslepen dat het net kristal lijkt. Ze hebben een vorstelijk randje en opvallende patroontjes in het glas. Je durft er haast niet uit te drinken!
  • Een klein glaasje oogt erg schattig en is ideaal voor wie een slokje wil nemen. Grote bellen zijn de ultieme must-have op een party.

How to met gekleurde wijnglazen

Wijn drinken is natuurlijk één van de opties indien je in het bezit bent van gekleurde wijnglazen. Waarom je fantasie beperken als je nog zoveel meer kunt doen met deze parels van glazen? Gooi weg die beker en pak een glas als fraai decoratie-element. Vul gekleurde wijnglazen met een lading zand en kies piepkleine schelpjes en steentjes voor de topping.

Maak een chocolademousse of ander dessert en serveer het voor de verandering eens in een gekleurd wijnglas. Zo hoef jij je niet druk te maken over de garnering. Voor een origineel cadeau stop je het glas vol met lekkere snoepjes, waar jij je vingers bij aflikt. Wedden dat de ontvanger stiekem nog blijer is met jouw gekleurde glastraktatie dan met de inhoud…

Luxe wijnglazen bij Westwing

Wil je exclusieve wijnglazen op tafel hebben staan? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan gekleurde wijnglazen. Dat niet alleen. Bij Westwing vind je ook andere mooi glazen. Denk aan: likeurglazen, whiskyglazen of waterglazen.

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw set met gekleurde wijnglazen is nog maar één klik bij je vandaan!