Gele stoel

Gele stoel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGele stoel

Stel, je wil een fris interieur. Een huis waarin je de grauwe dagen buiten even vergeet. Maar, met welke tint kan je nu jouw woonstijl opfleuren?

Een gele stoel tussen de rest van je meubels, kan een verrassend zonnige sfeer uitstralen in huis. En met enkel al een klein opvallend en kleurrijk accent, creëer je al snel een vrolijke sfeer in huis. Maar overdrijf niet met de kleur geel, anders maakt het als een onrustige indruk.

Wist je dit van de gele stoel?

De kleur geel geeft licht, ruimte en energie in je interieur. Je brengt als het ware de zon in huis, waardoor je het koude weer van de herfst en winter snel vergeet. Kies wel voor subtiele accenten geel, bijvoorbeeld op een kleine muur, maar maak het vooral niet te druk in huis. Dat kan al snel een lawaaierig effect geven.

Maar naast dat een geel accent, zoals een gele stoel, licht en energie kan geven in je interieur. Kan deze kleur, volgens verschillende wetenschappers, ook de spijsvertering verstoren. Dus dit wetende, zou het niet verstandig zijn om een gele stoel aan de eettafel te schuiven.

En gebruik dit kleurrijke accent dan ook niet in de babykamer, wanneer je van plan bent je kleintje daar ook te voeden. Dit kan dus door een gele stoel in de ruimte, eventueel lastig gaan.

Maar, gelukkig bestaan er nog vele andere ruimtes in huis waarin gele accenten geen problemen hoeven op te leveren.

Mix & Match met de gele stoel in huis

Hoewel een gele stoel een opvallende blikvanger in huis kan zijn, kan het ook deel uit gaan maken van een mooi geheel in de woon- of slaapkamer. Combineer zachte tinten met de kleur geel voor een Scandinavisch interieur. Denk dan aan basistinten in grijs en wit, en laat de gele stoel hierin opvallen . Leuk om dan ook nog mooie gele bloemen of kussens aan het interieur toe te voegen.

Of ga voor een uniek retro woonstijl in je huis en mix de gele stoel met bruine tinten. Plaats bijvoorbeeld robuuste houten lampen en mix met lichte kussens op de stoel. Zo hou je nog een mooi en rustig geheel in je unieke interieur.

De kleur geel is opbeurend en kan je creatieve geest stimuleren. Een mooie gele stoel kan dus je interieur en jouw eigen gemoedstoestand echt verrijken. Kies voor een enkele blikvanger in huis, of ga voor meerdere accenten in de tinten geel. En met de vele gradaties die er in de kleur geel bestaan, kan je deze kleur ook in jouw interieur verwerkt worden.

Aankomende sales