Gele woonaccessoires

Gele woonaccessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGele woonaccessoires

Ben jij altijd het zonnetje in huis maar wil je dat jouw interieur nog meer gaat stralen? Dan is het moment aangebroken om de zon bij jou thuis op te laten komen! Hoe? Simpel! Met gele woonaccessoires!  

Gele woonaccessoires laten je hele interieur opleven. Van de kleur geel word je supervrolijk dus niet alleen jouw huis krijgt meer shine, ook jij zelf gaat ervan stralen!

Gele woonaccessoires: subtiel en sfeervol

Hoe rustig je interieurstijl ook is, het kan altijd wel een accentkleur gebruiken. Geel past waanzinnig goed bij rustige tinten. Zo staan gele kussens prachtig op een grijze bank. En geeft geel ook een heel mooi effect in combinatie met wit en beige tinten.

Gele woonaccessoires fleuren de boel op zonder al te overheersend te zijn. Houd je van een serene sfeer in huis? Ga dan voor lichtgeel of okergeel in een paar woonaccessoires. Let een plaid op de bank met gele tonen erin of zet een gele vaas op je sidetable.

Speel met de gele kleur door op een andere plek droogbloemen in een vaas te zetten. Of zet een geel bijzettafeltje als leuk contrast naast je kobaltblauwe bank. Ook pretty: een lamp met een gele kap in je woonkamer. Zo wordt je verlichting letterlijk een gele zon in huis!

Yellow musthaves

Mogen de gele woonaccessoires bij jouw thuis wel een iets prominentere plek hebben? Laat het dan zowel in huis als in de tuin terug komen. Haal planten in huis en zet ze in een gele pot, zet in je tuin ook gele bloempotten of leg gele kussens op je bamboe tuinmeubelen. Ook nice: een gele parasol in de tuin.

Bij gele woonaccessoires kun je verder denken dan alleen kussens, vazen en plaids. Wat denk je van een bijzettafel met gele accenten? Een gebreide gele poef? Bruintinten zijn ook prachtig samen met geel. Combineer het met oranje en groen om een etnisch sfeertje te creëren.

Ook als je veel hout in huis hebt, zijn gele woonaccessoires een machtig mooie match! De gele tonen in het hout komen door de accessoires waar je ze mee combineert nog mooier naar voren.

Gele keukenparade

Ook je keuken kan wel wat gele zonnestralen gebruiken. Zet in je servieskast gele borden en kommetjes of doe je houten pollepels in een gele tweedehands vaas. Je kunt zelfs gele pannen op het fornuis zetten.

Gele woonaccessoires zijn ook beeldschoon met koper: zo krijgt je keuken een gele glans en een koperen gloed. Prachtig!