Gietijzeren tuinset

Gietijzeren tuinset

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGietijzeren tuinset

Stel, je wilt als je in de winter naar buiten kijkt alvast dromen van de eerste lentedagen. En als het zomer is, hoop je dat je niet meer uit de tuin bent weg te slaan. Maar jouw buiten is helaas nog niet zo mooi als dat je voor ogen had. Dus hoe zorg je ervoor dat het de tuin van jouw dromen wordt, die het hele jaar lang straalt?

Met een gietijzeren tuinset kan je het hele jaar door ultiem genieten van jouw tuin!  Creëer met gietijzeren tuinmeubelen een romantische en tijdloze sfeer, zonder dat het meubilair groot onderhoud nodig heeft. Onder welke omstandigheden ook: een gietijzeren tuinset zal op jouw terras altijd stralen.

Decoreer de tuin met een gietijzeren tuinset

Met een gietijzeren tuinset buiten kun je het rijke buitenleven beleven. Decoreer de bistro set met extra veel kussens in zachte tinten en creëer zo een gemoedelijke sfeer. Ook met het plaatsen van mooie bloemen en planten maak je van de gietijzeren tuinset in de winter een waar decoratie stuk.

Door de zware kwaliteit is deze tuinset niet kapot te krijgen. Wel zal het door de jaren heen verweren, maar daardoor krijgen de gietijzeren meubels ook een extra mooie vintage look.

Eventuele oude verf kan ook wat afbladderen, wat van de gietijzeren tuinset een authentieke blikvanger maakt. Zo ontstaat op jouw terras een romantisch en nostalgisch prieeltje.

Plaats de gietijzeren tuinset ook binnen

Bij een gietijzeren tuinset, denk je al snel dat deze alleen buiten geplaatst kan worden. Maar juist meubels van dit materiaal kunnen ook mooie klassieke exemplaren worden voor in het interieur.

  • Denk aan een bankje in een mooie lichte tint aan het einde van het bed. Zo creëer je die extra romantische sfeer voor in de slaapkamer.
  • Of maak van de stoelen van de bistro gietijzeren tuinset, nieuwe eettafel stoelen voor binnen.
  • Schilder het frame in een trendy kleur en plaats er comfortabele kussens op in een leuk design. Ideetje voor in de keuken?

Combineer met de gietijzeren tuinset

Varieer ook met de klassieke meubels van de gietijzeren tuinset. Creëer een industriële stijl door een robuust houten tafel met gietijzeren stoelen te combineren en maak hiervan de unieke eyecatcher in het interieur.

Een gietijzeren tuinset geeft jouw tuin direct een romantische en tijdloze sfeer. Maar ook binnen kan de gietijzeren tuinset wonderen doen voor een mooie en gemoedelijke setting.

Daarnaast kan je van deze klassieke exemplaren met de juiste aankleding, blikvangers maken in huis of tuin. Plus, je kunt de gietijzeren tuinset het hele jaar door buiten laten staan.

Style experts en ontwerpers geven exclusief voor Westwing een kijkje in hun mooi ingerichte huis. Laat je hierdoor inspireren en blijf up to date over de laatste trends! In deze online webshop vind je exclusieve accessoires en meubels. Alles voor in huis en tuin. Vind hier je favoriete gietijzeren tuinset en bekijk hoe je van jouw tuin een prachtige tuin kunt maken.