Glazen flessen

Glazen flessen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGlazen flessen

Wil jij graag je huis vullen met bloemen, maar heb je daar niet genoeg vazen voor? Of wil je gewoon eens afwisselen met verschillende kleuren, formaten en vormen? Dan kun je glazen flessen goed als vervanger voor de gewone vaas gebruiken. Normale bloemenvazen zijn hebben vaak dezelfde vorm en zijn saai en doorzichtig. Glazen flessen zijn er in allerlei soorten en maten, en zelfs in verschillende kleuren. Zo kun je met allerlei gekleurde glazen flessen je huis een leuke en gezellige uitstraling geven. En als de zon op zo’n gekleurde fles schijnt, wordt het nog mooier!

Tover je glazen fles om tot professioneel glaswerk

Zoek je een glazen fles van een bepaalde kleur, maar kun je die niet goed vinden? Dan kun je ook zelf aan de slag gaan. Met glasverf kun je elke glazen fles beschilderen in de kleur die jij wilt. Zo kun je een verzameling glazen flessen maken in allerlei vrolijke kleuren. Door flessen te nemen van verschillende afmetingen ontstaat er een leuke afwisseling. Oude wijnflessen zijn bijvoorbeeld mooi lang en rond, maar een grote bierfles met beugeldop geeft een wat meer robuuste uitstraling. Als je werkt met glasverf, kun je elke fles precies bewerken naar jouw smaak. Je interieur wordt nog leuker met een aantal zelfgemaakte items er in.

Waar de glazen fles eigenlijk voor bedoeld is

Je kunt de glazen fles voor allerlei dingen gebruiken, maar natuurlijk ook gewoon als waterfles. Je geeft de eettafel net wat meer finesse door er een mooie en elegante waterfles op te zetten. De glazen fles wordt misschien wel de eyecatcher van jouw dinerpartijtje. Door er je eigen draai aan te geven valt de fles bij iedereen op en wordt de eettafel nog gezelliger.

DIY: Voordat je gaat eten vul je de glazen fles met water en zet je hem met de dop erop in de koelkast. Op die manier wordt het lekker koud en heeft iedereen tijdens het eten iets fris te drinken.

Geweldige woonaccessoire

Het feit dat je een glazen fles voor heel veel dingen kunt gebruiken, maakt dat een deze eigenlijk een onmisbare woonaccessoire in jouw interieur is. Zit je om een vaas verlegen, dan kun je een fles gebruiken of gebruik hem als waterfles op een mooie gedekte eettafel. De mogelijkheden van de glazen fles zijn eindeloos, en voor weinig geld geef je jouw interieur toch een hele nieuwe uitstraling!