Glazen snoeppot

Glazen snoeppot

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGlazen snoeppot

Als je vroeger weleens in een snoepwinkel bent geweest, dan herken je ze vast wel: de glazen potten waar de losse snoepjes in werden bewaard, zoals zuurtjes, stroopsoldaatjes en trekdrop. Dezelfde soort glazen snoeppot kun je nu ook hier krijgen. 

Mocht je dus oude tijden willen laten herleven in je huis, bestel dan een mooie en tegelijkertijd functionele glazen snoeppot! 

Variatie in de glazen snoeppot

De glazen snoeppot bestaat in verschillende groottes. Bovendien wordt er een deksel bij geleverd. Hierdoor kan hij prima worden gebruikt als voorraadpot. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om losse snoepjes in de pot te doen (vooral kleurrijke snoepjes zoals zuurtjes staan er geweldig in), maar je kunt de snoeppot ook gebruiken om andere dingen in op te bergen die in een afsluitbare verpakking horen te zitten, zoals pasta, rijst of suiker.

De snoeppot overal

De glazen snoeppot kan op allerlei plaatsen in en om het huis worden gebruikt.

  • Zo kun je het in de keuken gebruiken (zeker handig als je er bijvoorbeeld pasta of rijst in opslaat, want doordat de snoeppot doorzichtig is, zie je het meteen als iets bijna op is).
  • Of zet hem in de badkamer en doe er bijvoorbeeld badzout in.

Door het tijdloze design past de glazen snoeppot in elke kamer.

Stevig glas; veel voordelen

  • De glazen snoeppot is gemaakt van dik glas en is dus lekker stevig;
  • Je etenswaren kunnen er dus veilig en luchtdicht in worden opgeborgen, en je kunt het eten er dus prima vers in houden.
  • Bovendien kun je de snoeppot met het schroefdeksel makkelijk openen en sluiten. Je hoeft dus niet moeilijk te doen om de snoeppot open te krijgen, wanneer je het eten nodig hebt dat erin zit.
  • Alle leverbare glazen snoeppotten zijn bovendien van handzame formaten. De potten worden hierdoor nooit te zwaar, en je kunt ze makkelijk oppakken.

Praktisch

De glazen snoeppot is volledig vaatwasbestendig. Zowel de snoeppot als het deksel kunnen dus zonder problemen in de vaatwasser worden gestopt. Het schoonmaken van de glazen snoeppot kost dus geen enkele moeite!

En goed nieuws voor mensen die bang zijn dat ze de glazen snoeppot kapot zullen laten vallen: De snoeppot is ook verkrijgbaar in een kunststof uitvoering. Hetzelfde design, maar niet breekbaar! Op die manier kun je dus jaren plezier hebben van de snoeppot!

Ben je er nu van overtuigd dat een glazen snoeppot (of die van kunststof natuurlijk) niet in jouw interieur mag ontbreken? Kijk dan snel of jouw favoriete glazen snoeppot snel in huis te halen is!

Laat je inspireren door Westwing

Op zoek naar meer leuke en praktische woonaccessoires? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw snoeppot en andere woonaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.

En benieuwd hoe je deze woonaccessoires in je interieur het best kan gebruiken? Vergeet dan ook niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Hier vind je inspirerende ideeën en styling tips & tricks om van jouw huis een uniek huis te maken.