Glow in the dark stickers

Glow in the dark stickers

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGlow in the dark stickers

Veel van onze kleine kotertjes zijn vaak een beetje bang in het donker. Soms hoeft daar niet eens specifieke een aanleiding voor te zijn. Vaak voldoet de aanwezigheid van een nachtlampje in de kinderkamer al wel, maar met glow in the dark stickers zal jouw kind nooit meer bang zijn in het donker.

Decoreer de kinderkamer met een hele set van glow in the dark stickers in verschillende figuurtjes. De monsters hebben immers geen ruimte om onder het bed vandaan te komen als er licht wordt geschenen, toch?

Erg vrolijk

Glow in the dark stickers in huis verjagen niet alleen die gemene spoken en monsters, maar zorgen ook voor een vrolijke, verlichte hemel in de slaapkamer. De stickers bevatten een bepaalde stof die bij uitstuk groen licht afgeven aan de omgeving. Kleur je kamer met de nieuwe kleur van de nacht!

Variatie

De glow in the dark stickers komen in allerlei verschillende figuurtjes. Wat voor een erg leuk en ruimtelijk effect zorgt, is een sterrenhemel te maken met sterrenfiguurstickers. Beplak de muren met sterretjes, een man en leuke astronautschepen. Dat is erg leuk voor de jongens! Voor de meisjes kun je zelfs kiezen voor roze glow in the dark stickers van sterren en parapluutjes. Je kunt de sfeer van de gehele kamer makkelijk bepalen leuke glow in the dark stickers!

Sterrenhemel

Breid je verzameling glow in the dark stickers uit door naast een sterrenhemel ook glow in the dark letter stickers aan te schaffen. Zo kan jouw kleine zijn of haar kamer duidelijk betitelen door de eigen naam op de deur te plakken!

Andere doeleinden

Je hoeft glow in the dark stickers niet alleen als wanddecoratie te gebruiken. Wat dacht je ervan glow in the dark stickers aan te schaffen voor jouw computer toetsenbord? Een leuke extra als je aan het typen bent in een semi-donkere omgeving.

Daarnaast bestaan er ook glow in the dark stickers die je kunt plakken op jouw smartphone. Deze zijn extra dun, zodat je geen extra ‘laag’ op je smartphone hebt. Je kunt deze dus gemakkelijk in je zak steken zonder het idee te hebben een dikke telefoon bij je te dragen.

Met de ruime keuze aan glow in the dark stickers kun je zowel jouw interieur als andere oppervlakken vrolijk decoreren. Weg met die enge geesten en monsters! Jouw kind kan nu genieten van een fijne nachtrust!