Goud bestek

Goud bestek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGoud bestek

Picture this: je bent jarig en je geeft een etentje vanavond. Al wekenlang ben je bezig met het vinden van leuke accessoires voor op de eettafel. Een tafelkleed, kandelaars, borden en bestek! In welke stijl ga je de tafel decoreren? Bohemien? Klassiek? Glamour? Wat voor stijl je ook kiest, ga voor prachtig goud bestek voor bij het diner!

Goud bestek valt op, is origineel en geeft de tafel een feestelijke look! Zilverkleurig bestek is een alledaags woonaccessoire geworden. Het valt niet op en wordt door velen als ‘standaard’ bestek gezien! Dan is het juist leuker om voor goud bestek te kiezen!  

Goud bestek

Goudkleurige vorken, messen en lepels op tafels toveren je gedekte tafel om in een feestelijke uitstraling waar je meteen zin krijgt om aan te schuiven!

  • Bestek van goud is natuurlijk gemaakt van roestvrij staal met een goudkleurig laagje.
  • Ook heb je goud bestek van roestvrij staal gedompeld in vloeibaar titanium. Dit zorgt voor een glanzend effect op het servies!
  • Heb je liever geen goud glanzend bestek? Dan kun je voor bestek kiezen met een matte glans. Bij een gedekte tafel in zachte poedertinten kan mat bestek de finishing touch zijn op de romantische aankleding!

Match met je servies

Voor de ultieme bohemien uitstraling kun je naast goud bestek ook ander goudkleurig servies op tafel zetten! Wat dacht van je goudkleurige borden en wijnglazen? Je kunt ook meer goudkleurige accessoires de tafel decoreren! Gouden kandelaren, servetten, waxinelichthouders of in goud gespoten bloedvaasjes! Ben je bang dat het too much gold wordt? Niet doen! De kleur goud geeft een extra dimensie aan de sfeerbeleving op tafel!

 DIY: Maak je eigen goud bestek

Ben je uitgekeken op je zilverkleurig bestek, maar vind je het zonde om weg te gooien? Geen probleem! Geef je standaard bestek een tweede leven door ze goud te spuiten! Koop een spuitbus van goede kwaliteit. Dan heb je de zekerheid dat je een mooie goud gespoten bestek krijgt. Hoe krijg je een prachtig egaal gespoten servies?

  • Om spetters te voorkomen, leg je een paar kranten op de tafel, vloer of aanrecht.
  • Leg eerst alle vorken op een rij en spuit eerst de ene kant en laat het vervolgens 15 min drogen.
  • Dan zijn de messen aan de beurt. Leg ze naast elkaar en spuit ze vervolgens goed! Ook laat de messen zo’n 15 minuten drogen.
  • Hierna kan je de lepels overspuiten. Herhaal de stappen die hierboven zijn genoemd en laat deze ook een kwartier drogen.
  • Ga weer terug naar je vorken en draai ze op om de andere kant te spuiten. Als je dit hebt gedaan, kun je de messen en lepels ook gerust doen!
  • Na een paar uur drogen kun je het bestek met een vochtige theedoek schoonmaken en zijn ze klaar voor gebruik!

Geef je tafel een extra dimensie met goud bestek! Maak een mooie combinatie van je favoriete items voor op en rond de tafel en vind deze bij Westwing, de eerste, exclusieve online Home & Living webshop.