Gouden kaarsen

Gouden kaarsen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGouden kaarsen

Staat de kerst voor de deur of ben je van plan om een chique diner te geven voor je familie of vrienden? Dan mogen gouden kaarsen niet ontbreken op de mooi gedekte tafel. Kaarslicht is bij een etentje altijd erg gezellig, en gouden kaarsen geven net wat meer sfeer en glamour aan de feesttafel.

Gouden kaarsen geven een rustieke, sfeervolle uitstraling. In combinatie met dikke servetten van katoen, je mooiste bestek, sierkussens op de eetkamerstoelen en de gouden kaarsen op tafel kan jouw dinerfeest niet meer stuk. Het enige wat je nu nog rest is het uitnodigen van goed gezelschap en het bereiden van een heerlijke maaltijd!

gouden kaarsen peervorm

Een feest van kaarsen

Kaarsen zijn niet alleen gezellig en sfeervol, ze kunnen ook elke omgeving een romantische uitstraling geven. Heb je een romantische avond op de planning staan, dan kan een hoop kaarsverlichting de boel al een stuk liefdevoller maken. Zelfs als je inrichting niet zo gezellig is, zijn gouden kaarsen ideaal om je woonkamer of slaapkamer mee te versieren. Door gouden kaarsen in verschillende diktes, hoogtes en branduren neer te zetten, kun je een hele tijd vooruit met het feest van kaarsen.

kaarsen in verschillende felle kleuren

Geef je eigen draai aan gouden kaarsen

Gouden kaarsen zijn erg feestelijk en kunnen gebruikt worden tijdens verschillende gelegenheden. Vooral voor Kerstmis of bijvoorbeeld een jubileum waarbij het leuk is om mooi aangekleed te verschijnen, zijn gouden kaarsen een prachtige toevoeging aan de inrichting van het feest. Op zoek naar wat variatietips voor de gouden kaarsen in jouw interieur? Je leest het hier:

  • Als je graag sfeervolle verlichting wilt, maar toch genoeg licht nodig hebt om dingen bij te doen, dan is een grote stompkaars de oplossing. Zet bijvoorbeeld één grote stompkaars in het midden, met allemaal waxinelichthouders eromheen.
  • Wel graag kaarsen in huis, maar niet het gedoe van kaarsen die op zijn vervangen of kaarsvet van de tafel schrapen? Nepkaarsen met ledverlichting zijn de ideale oplossing! Tegenwoordig kun je nepkaarsen kopen die er zo goed als echt uitzien, met bewegend vlammetje en al. Ze werken op batterijen en het enige wat je hoeft te doen is het knopje aan te schuiven. Sfeerverlichting met gemak.
  • Combineer de gouden kaarsen met andere kleuren, zoals crème, bruin en rood. Rood-goud is de klassieke kerstkleuren combinatie en andere neutrale kleuren laten het goud extra mooi uitkomen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.