Gouden woonaccessoires

Gouden woonaccessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGouden woonaccessoires

Is je interieur toe aan aan een upgrade qua woonaccessoires? Wil je meer sfeer in huis aanbrengen? Of wil je simpelweg nieuwe woonaccessoires? Laat je meubels stralen met gouden woonaccessoires!

Met gouden kussens, kandelaars of lampen geef je je interieur een luxe look. Het glanzende metaal is prima te combineren met rood of donkerblauw. Maar voor een echt fancy interieur decoreer je je witte meubelen met prachtige gouden woonaccessoires.

Waarom goud?

Als je op zoek gaat naar nieuwe woonaccessoires, ga dan voor gouden items in huis. Waarom? De kleur goud doet iets speciaal met je huis. Goud staat voor rijkdom, ambitie, voorspoed en succes. Dat niet alleen. Het creëert een serene rust in je interieur dat een positief effect heeft op je humeur. Ideaal toch?

Soorten gouden accessoires
Ook met gouden accessoires heb je de keuze uit twee soorten tinten. Je hebt antiek gouden accessoires dat donkergeel van kleur is en vaak brocante decoraties heeft. Denk aan een antieke spiegel met brocante bogen of een bijzettafel met sierlijke decoraties. Woonaccessoires van antiek goud passen perfect in een bohemien, klassiek of een landelijk interieur.

Heb je een industrieel of modern ingerichte woning? Dan decoreer je je interieur met licht gouden pronkstukken! Denk aan licht gouden fotolijsten, kandelaars of spiegels. Deze gouden parels hebben een modern karakter en glanzen overduidelijk meer dan antiek gouden woonaccessoires.

Luxe in huis

Ben je bang dat je interieur met gouden woonaccessoires een ordinair tintje krijgt? Welnee! Als je de huis-, slaapkamer of keuken met de juiste gouden accenten decoreert, hoef je je geen zorgen te maken.

Gouden woonaccessoires in de huiskamer
Met een paar gouden woonaccessoires in de huiskamer creëer je meer sfeer in de ruimte. Speel met verschillende soorten accessoires als je met meerdere gouden items de woonkamer wilt decoreren. Ga voor gouden beelden in de vorm van een ananas, vogel of olifant voor op het dressoir. Zet in de vensterbank twee gouden tafellampen met witte lampenkappen neer en verlicht de eettafel met stoere industriële gouden lampen. Zo gebruik je meerdere gouden woonaccessoires zonder dat het teveel wordt!

Gouden woonaccessoires in de slaapkamer
De slaapkamer is de plek waar je je terug kan trekken om tot rust te komen na een lange werkdag. Fleur de ruimte op met subtiele gouden woonaccessoires om de gehele uitstraling zo rustig mogelijk te houden. Zo zet je een gouden tafellamp op je nachtkastje, hang een paar gouden fotolijsten aan de muur of verwissel de kledinghangers van het kledingrek voor gouden hangers. Een gouden touch in je slaapkamer voor je dagelijkse inspiratie!

Gouden woonaccessoires in de keuken
Ook in de keuken zijn gouden accessoires een must! Glanzende pannen, schalen of servies in de keuken is niet iets wat je snel ziet. Wees dus origineel met prachtige gouden woonaccessoires in je eigen keuken!

Waar wacht je nog op? Creëer met gouden woonaccessoires een fancy interieur!