Goudkleurig behang

Goudkleurig behang

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGoudkleurig behang

Zoek je een sfeermaker in huis? Een blikvanger dat net een stijlvol accent aan je interieur toevoegt? Maar wil je liever niet je hele interieur omgooien en nieuwe meubels aanschaffen? Dan kan je er ook voor kiezen om een muur in je interieur, een make-over te geven.

Met een goudkleurig behang geef je meteen een chique en warme uitstraling. En door dit behang te combineren met veel lichte kleuren, komt het er het mooist uit. Verzacht het geheel, of maak de woonstijl Hollywood glam.

Wat voor een goudkleurig behang bestaat er?

Behang bestaat er veel verschillende soorten. Ze verschillen van kwaliteit en hebben zo hun voor- en nadelen. Daarom is het wel belangrijk dat je goed kijkt naar welk goudkleurig behang in jouw interieur past.

  • Papierbehang is een van de goedkopere behang soorten. Het is een veelgebruikt behang dat niet te duur is en daarom ook niet heel slijtvast. Dus wanneer je goudkleurig papier behang ophangt, kan je verwachten dat je binnen niet al te lange tijd het kan vervangen. Wat ook weer voor een leuke nieuwe sfeer kan zorgen.
  • Wil je goudkleurig behang in je badkamer of keuken? Dan is vinyl behang de beste keus. Dit behang heeft namelijk een gladde bovenlaag die wel tegen wat spatjes water kan.
  • Heb je niet veel tijd voor een make-over en wil je graag snel het behang op de muur plaatsen? Dan kan je het best voor vliesbehang gaan. Dit behang heeft als voordeel dat je geen behangtafel nodig hebt en je het met enkel wat lijm op de muur kan duwen.

Mix met goudkleurig behang in je interieur

Met een goudkleurig behang haal je luxe en glamour in huis. Maar door een combinatie van zachte kleuren en variaties in mat of glans te gebruiken, kan je ook een heel andere sfeer creëren.

Door je interieur bijvoorbeeld in geheel wit te hebben, kan je met een gouden tint op de muur een knaleffect geven in de kamer. Zo creëer je dus heel makkelijk kleur in een lichte ruimte.

Daarnaast kan je ook voor een mooie combinatie gaan van het goudkleurige behang met daarbij donkerblauwe woonaccessoires. Hiermee creëer je dan gemakkelijk een chique en warme sfeer voor in een Barok woonstijl .

Een opvallende en glinsterende muur, laat je wanen in luxe sferen. En zeker met een goudkleurig behang aan de muur, creëer je zo een chique uitstraling. Maar dit behang kan je ook mooi combineren met meer zachte accenten, zodat je enkel een gouden en stijlvolle gloed in huis krijgt.