Grenen bureau

Grenen bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrenen bureau

Niets is zo ergerlijk dan een wiebelend bureau. Ben je aan het werk, dan moet je van deze plek op aan kunnen. Je moet er ongestoord, zorgeloos en geconcentreerd kunnen zitten. En de basis daarvoor is een stevig bureau. Vervang nu de oude voor een grenen bureau!  

Want met grenen weet je zeker dat je goed zit. Deze sterke, harde houtsoort zal je jarenlang bij staan en je laten genieten van een rustig werken in een stijlvolle sfeer. Met een grenen bureau ga je met plezier aan de slag!

Het grenen bureau: de klassieker

Afgezien van de vele soorten afwerkingen die mogelijk zijn met grenenhout, zoals lakken, borstelen en beitsen, staat er één grenen bureau als klassieker overeind. Dat is een naturel gelaten grenen bureau, waarbij de kracht en de tekening van het hout zorgt voor een sfeer als uit de natuur.

Dit grenen bureau brengt je bijna richting de bossen waar de oorsprong van dit hele sterke en harde hout vandaan komt. Door de lichte, bijna gelige kleur van het hout benadrukken juist de meer donkere knoesten die sfeer als uit de natuur.

Achter dit klassieke grenen bureau kom je dus waarschijnlijk helemaal tot rust, hoe druk je het ook hebt!

Een grenen bureau volgens jouw stijl

Het klassieke, grenen bureau kan je net iets te klassiek zijn. Voor jou liever niet een sfeer als uit de bossen, maar beter een fris onthaal als je de stoel achter het bureau vandaan haalt om er op te gaan zitten en je werk te beginnen.

  • Een wit gelakt grenen bureau geeft zo’n frisse start. Zijn de accessoires op het bureau jouw dierbaar? Dan is wit grenen wel een hele goede optie: alles wat erop staat wordt door het witte oppervlak meer benadrukt.
  • Jij bent van de trend? Wat dacht je van een bureau met een grenen basis en een topping van zwart mdf? De zichtbare lagen zijn een prachtige combi en de natuurlijke uitstraling van het grenen gaat niet verloren.
  • Hou jij van de robuuste, stoere look zoals die past bij de industriële stijl? Kies dan een grenen bureau dat is gelakt in een grijs tint en voorzien is van sporen van slijtage. Industrial en een tikkeltje vintage!

 Een heel sfeervol grenen bureau

Welke stijl of afwerking je ook kiest, de finishing touch van het totale plaatje van jouw werkplek geef je met de aankleding van het grenen bureau.

Met de keuze voor de bureau – benodigdheden, accessoires, persoonlijke hebbedingetjes en je bureaustoel bepaal je de uiteindelijke look. En dat is niet onbelangrijk! Zeker niet bij een kantoor aan huis. Denk dus na over:

  • Fotolijstjes;
  • Pennen;
  • Notitieboekjes;
  • Een vaas met bloemen of een plant.

Speel en varieer hiermee!

Laat je inspireren door Westwing

Ben je op zoek naar meer mooie grenen meubels en woonaccessoires? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw grenen bureau en andere objecten zijn nog maar één klik bij je vandaan. 

Vergeet verder niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je inspirerende ideeën en styling tips & tricks hoe je jouw meubels het beste kan decoreren in huis. 

Laat je alvast inspireren door de volgende tips voor een picture perfect rond jouw grenen bureau..