Grenen salontafel

Grenen salontafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrenen salontafel

De woonkamer zal een van de plekken zijn, waar je je het meeste bevindt in huis. Reden genoeg om het hier zo gezellig mogelijk te maken! Je creëert sfeer met leuke accessoires, met mooie verlichting of met bijvoorbeeld een grenen salontafel. De houtkleur van grenen salontafels zorgt voor meer warmte, net zoals een houten vloer dit bijvoorbeeld ook doet. Een grenen salontafel is goed te combineren met zowel een klassiek als een modern interieur.

Niet alleen kun je een grenen salontafel in de woonkamer gebruiken, een dergelijke tafel is bijvoorbeeld ook een prima accessoire voor de gang, voor de slaapkamer of voor je werkkamer. Handig om nog snel wat spullen op kwijt te kunnen. Afhankelijk van de uitvoering van een grenen salontafel, kun je deze ook buiten gebruiken (een outdoor-variant). Lees snel verder hoe je meer sfeer creëert met een grenen salontafel!

DIY: een grenen salontafel vullen met accessoires

Het is niet altijd even makkelijk om passende accessoires te vinden voor op een grenen salontafel. Evenals dat dit lastig kan zijn op een houten kastje, een bijzettafeltje, et cetera. Wij geven je graag een aantal handige interieurtips om je grenen salontafel op een zo leuk mogelijke manier in je interieur te kunnen verwerken.

  • Een grenen salontafel heeft vaak een klassieke uitstraling, waardoor het gebruik van klassieke accessoires aan te raden is. Voorbeelden hiervan zijn klassieke kandelaars, een zilveren schaal met accessoires of bijvoorbeeld een oude klok.
  • De natuurlijke uitstraling van het hout kun je terug laten komen in de accessoires. Zet bijvoorbeeld een schaal met verschillende plantjes op tafel, wat voor een landelijke sfeer in je woonkamer zorgt.
  • Zet eens wat mooie foto’s in opvallend fotolijstjes op de salontafel. Dat zorgt voor een persoonlijke sfeer.

grenen salontafel scandi stijl pastelkleur hout plaid
grenen salontafel groene glazen fles dienblad fauteuil

Een salontafel: grenen geeft sfeer!

Een salontafel met grenen hout brengt over het algemeen een warme sfeer met zich mee. Dit is ideaal om lege ruimtes in je woning mee op te vullen, zoals de ruimte tussen de bank, een stoel en bijvoorbeeld het tv-meubel in de woonkamer. Zorg dat de lengte en breedte van de grenen salontafel maximaal de helft zijn van de lengte en breedte van de open ruimte. Zo voorkom je dat de grenen salontafel te nadrukkelijk aanwezig is in je interieur.

Door accessoires aan de grenen salontafel toe te voegen, voorkom je eveneens dat de tafel te nadrukkelijk aanwezig is in je woonkamer. Accessoires leiden de aandacht namelijk vaak af. Wil je het helemaal compleet maken? Kies dan voor een kleed onder de salontafel!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.