Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrenen tv-meubel

Wanneer je een houten laminaat- of parketvloer in huis hebt, kun je bijna niet ontkennen dat hout voor meer warmte zorgt. Naast een houten vloer, tafel of kasten, kun je ook kiezen voor subtielere houten meubels. Neem bijvoorbeeld een grenen tv-meubel van massief grenenhout. Deze meubels passen zowel in een modern als in een klassiek interieur en zorgen voor een gezelligere sfeer in huis! Waar kun jij een tv-meubel van grenen goed gebruiken?

Een grenen tv-meubel heeft doorgaans een fraaie afwerking, die je ook terugziet in veel andere klassieke meubelen. Nu klassiek de nieuwe mode is, kun je een grenen tv-meubel ook prima in een moderne inrichting gebruiken. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor een wit grenen tv-meubel. Lees snel verder over hoe een grenen tv-meubel voor meer warmte kan zorgen.

Vul de kale muur met een houten meubel

We hebben helaas allemaal wel zo’n muur in huis, die weinig karakter heeft. Je hebt niet altijd zin om de muur opnieuw te verven of te behangen, waardoor je het op een andere manier wilt proberen. Met een grenen tv-meubel heb je de oplossing voor dit probleem! Kies voor een beperkte diepte van het meubel, zodat deze de ruimte niet kleiner maakt. Het hout van het meubel zorgt voor meer gezelligheid en warmte.

Wanneer je een grenen tv-meubel combineert met e juiste accessoires, kun je de aandacht van de saaie muur afleiden. Pas er wel voor op dat je een grenen tv-meubel niet te vol maakt. Naast de tv zal je namelijk niet heel veel ruimte meer hebben. Te veel accessoires maken het tv-meubel daardoor vaak te druk en rommelig.

Waar gebruik jij je grenen tv-meubel?

Een grenen tv-meubel is op verschillende plekken in huis te gebruiken. Hoewel de naam van dit meubelstuk wellicht anders doet vermoeden, kun je een tv-meubel natuurlijk ook zonder tv gebruiken. Kies een model dat aansluit bij de ruimte, waar je de grenen tv-meubel neerzet.

Zo kun je een grenen tv-meubel onder meer gebruiken in:

  • de slaapkamer, handig voor het opbergen van je kleding;
  • de badkamer, voor het opruimen van handdoeken en washandjes;
  • de woonkamer, om de accessoires van je tv in op te bergen.

Waar ga jij de tv-meubel in huis neerzetten? Met de juiste accessoires kun je er een sfeervol geheel van maken!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.