Grijs bureau

Grijs bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrijs bureau

Zoek jij nog een mooi bureau voor in je werkkamer of voor in de woonkamer? Wil je een neutrale kleur die niet teveel in het oog springt? Dan kun je kiezen voor een grijs bureau. Het voordeel van een grijs bureau is dat het rust uitstraalt en dat je tijdens het werken niet te veel afgeleid wordt door onnodige prikkels.

Als je een grijs bureau wegzet in een woonkamer, wil je natuurlijk niet dat het bureau teveel in het oog springt. Er zijn andere meubelstukken, zoals een mooie bank of een salontafel, die het wat meer verdienen om in de spotlight te staan. Een grijs bureau zet je onopgemerkt weg in je interieur, zodat je in alle rust kunt werken zonder afleiding. Kies een hoekje uit in je woonkamer en creëer je eigen werkhoek.

Grijs bureau: waar plaats jij het?

Je kunt je bureau op verschillende plaatsen wegzetten in je woning. Sommige woningen zijn gezegend met een mooie studeerkamer, maar er zijn ook genoeg woningen die niet zo’n kamer bezitten. Dat is geen probleem, want je zet je bureau ook eenvoudig weg in je slaapkamer of in je woonkamer. Bij het plaatsen van een grijs bureau gaat het om combineren. Kies een grijs bureau van hetzelfde materiaal als de rest van je meubels, en match je grijze bureau met je kasten door dezelfde stijl aan te houden.

Grijs bureau: Welk bureau kies jij?

Een grijs bureau plaatsen is niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Welke tint grijs kies je bijvoorbeeld? Er zijn veel verschillende tinten grijs, die net even allemaal anders vallen binnen je interieur. Hier vind je enkele opties:

  • Lichtgrijs
  • Antraciet
  • Zilvergrijs
  • Olijfgrijs
  • Taupe

Elke kleur grijs heeft zo zijn eigen kracht en kenmerken. Probeer wat uit en test welke kleur het beste aansluit bij de rest van je interieur. Je kunt natuurlijk ook delen van je interieur aanpassen aan je bureau. Een grijs bureau is vrij neutraal, maar kan heel erg naar de voorgrond treden door het te combineren met bepaalde kleuren of accessoires. Wat dacht je van een hip krukje op de juiste hoogte of een mooi kleed bij je bureau? Ook een witte achtergrond doet het altijd goed. Wil je wat meer kleur creëren? In plaats van wit zijn een oceaanblauwe of een gele achtergrond leuke opties!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.