Grijze eetkamerstoelen

Grijze eetkamerstoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrijze eetkamerstoelen

Eenheid creëren in je interieur is niet altijd even makkelijk. Je hebt allerlei mooie meubels in je woonkamer staan. Je hebt mooie stoelen, mooie kasten, een mooi bankstel en prachtige tafels en een vloerkleed. Waarom lijkt het dan alsof je inrichting toch aan vernieuwing toe is? Met een simpele wijziging, zoals je eetkamerstoelen vervangen voor grijze eetkamerstoelen, kun je een heel ander beeld in je woonkamer krijgen.

Dat zou wel heel simpel zijn… hoezo verandert het totaalplaatje in je huiskamer met één kleine verandering? Moet je er verder nog iets aan doen of creëer je echt een eenheid met alleen grijze eetkamerstoelen in je interieur? Het antwoord lees je zo meteen verderop in dit artikel.

Grijze eetkamerstoelen in je huis

Grijs is een kleur die zich werkelijk met alle andere kleuren laat combineren. Zo passen grijze eetkamerstoelen in ieder interieur. Doordat de kleur overal bij past, springen grijze eetkamerstoelen er niet altijd heel opvallend uit in je woonkamer. Dat is niet erg! Als ze niet zozeer opvallen, vallen ze dus enigszins in het niet in je complete woonkamer. Dat is precies wat je nodig hebt, om eenheid te creëren in je interieur.

Aankleedtips voor de rest van je kamer

Soms lukt het nog niet helemaal om een totale eenheid in je woonkamer te creëren, als je alleen zomaar grijze eetkamerstoelen kiest. Is dit het geval? Check dan even of je de volgende drie zaken al hebt toegepast in je interieur.

  1. Leg grijze kussens, met een vergelijkbaar stofje als die van de grijze eetkamerstoelen, op de bank.
  2. Heb je metalen elementen in huis? Bijvoorbeeld op je salontafel of andere meubels? Laat dit dan terugkomen in je eetkamerstoelen. Bijvoorbeeld door een metalen handvat aan de achterzijde van je grijze eetkamerstoelen te maken. Je kunt natuurlijk ook je grijze stoelen hierop uitkiezen.
  3. Houd gewoon je eigen tafel, juist als deze niet helemaal lijkt te passen bij je eetkamerstoelen. Doordat je op dezelfde plek twee verschillende stijlen of materialen combineert, is er sneller eenheid met de rest van je interieur. Dit komt doordat elementen uit je woonkamer sneller passen bij één van die twee verschillende ‘stijlen’ dan wanneer er maar één ‘stijl’ in je eethoekje met eettafelstoelen zou zijn.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.