Grijze salontafel

Grijze salontafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrijze salontafel

Stel, je bent op zoek naar een mooie basiskleur in je interieur. Want een neutrale setting kan je goed mixen met meer opvallende woonaccessoires. Of je wil juist een serene sfeer creëren, waarin je lichte tinten met elkaar wil combineren.

Een grijze salontafel is door zijn eenvoud een mooie toevoeging aan ieder interieur. Het is een goede basis waar andere kleuren fraai op uitkomen. Combineer prints en design, of kies voor eenzelfde kleurenpalet om de grijze salontafel heen.

Verschillende tinten op de grijze salontafel

Wil je jouw grijze salontafel een onderdeel maken van je interieur? Of plaats je dit meubel liever als een opvallende blikvanger in de kamer? Want hoewel de kleur grijs een basiskleur is, kan je hier toch mee spelen in huis. Het ene grijs is namelijk het andere niet, waardoor je met een variant in de tint grijs een compleet nieuwe sfeer kan creëren.

  • Een zachte kleur grijs op de salontafel, geeft een meer rustige uitstraling dan bijvoorbeeld een donkergrijze tint. Hiermee straal je weer een meer elegante setting uit.
  • Daarnaast geeft een matte grijze salontafel, gecombineerd met glanzende woonaccessoires, een leuk en speels contrast. Een mix in materialen waar dus zacht en hard mooi in samenhang zijn.
  • Of laat andere kleuren de grijze salontafel opleven. Met wit fris je de tint grijs op. En met mooie houten meubels, creëer je extra warmte in de ruimte.

Met een grijze salontafel in huis, kan je design en het soort materiaal met elkaar laten combineren. Leuk om in te variëren, wardoor het meubel mooi in je interieur zal passen.

DIY: maak een grijze salontafel zelf

Heb je nog een oude salontafel staan? En wil je deze graag verfraaien? Met slechts een kwast, verf en schuurpapier, kan je het oude meubel maken tot een nieuwe blikvanger in je huis.

Of wil je graag een geheel nieuwe en unieke salontafel? Met een enkele pallet kom je al heel ver. Zorg voor de juiste afmetingen en schuur de pallets goed op. Schilder deze daarna in een mooie grijze tint en je hebt er een nieuwe eyecatcher bij.

Een grijze salontafel in huis kan het basis meubel zijn waarmee je goed kan combineren. Maar dit meubel kan ook een ware blikvanger in je interieur worden. Mix met materialen en designs, voor een unieke sfeer en uitstraling. Want grijs zorgt ervoor dat alle andere kleuren goed uitkomen en het dus zich aan ieder interieur aanpast.