Groen tapijt

Groen tapijt

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGroen tapijt

Een ingedut interieur? Zwaai er doorheen met nieuwe accessoires en je kunt op een voordelige en gemakkelijke manier een hele nieuwe wind door je huis laten waaien! Maak het jezelf niet te moeilijk en begin bij de basis, begin met een tapijt. Je bent misschien wat terughoudend over het toevoegen van een groen tapijt, maar wanneer je op de juiste manier combinaties maakt, kan een groen tapijt uiterst smaakvol en chique zijn!

Een tapijt op de vloer maakt van losstaande meubels een centrale plek, geeft altijd warmte en een hele nieuwe sfeer. Spreekt het idee van meer warmte in een bepaalde ruimte je in het bijzonder aan? Kies dan voor een groen tapijt! Groene tapijten creëren in welke vorm en binnen welke inrichting dan ook, een natuurlijke ambiance.

Back to nature met een groen tapijt!

Groen is gras, groen is een lente-achtig bos en groen is het mos onderaan de bomen… Welke schakering groen je ook voor een tapijt kiest, het geeft precies dat gevoel uit de natuur.

Heb je het idee dat je jouw interieur een tegenwicht moet bieden? Is het je net iets te modern geworden en mis je meer persoonlijkheid? Dan is een groen tapijt op de vloer de nummer één oplossing. Hiermee ga je back to nature en geeft Moeder Aarde de basis voor een huislijke sfeer. Waarom moet je voor groene vloerkleden gaan? Omdat ze een rustgevend effect hebben en direct meer ambiance toevoegen aan een inrichting!

Groene vloerkleden variaties

Je bent klaar voor de natuurlijke uitstraling, maar wil niet dat je na je keuze voor een groen tapijt nog steeds denkt, dat het gras groener is bij de buren. Jouw groene tapijt moet perfect zijn en passen bij je bestaande stijl.

Denk dan na over het effect van groene tapijten:

  • De grootte en het aantal cm van een groen tapijt: hoe overheersend mag het zijn?
  • De vorm van het tapijt: rond of recht?
  • De polen! Ga je voor laag- of hoogpolig?
  • Ga je voor een geweven vloerkleed? Of denk je aan tapijttegels? Tapijttegels in groen kunnen super stijlvol zijn en zijn daarbij praktisch. Je kunt ze zo leggen!
  • Het aantal? Ga je voor een of meerdere tapijten? Meerdere vloerkleden kan interessant werken in een interieur!
  • En de stijl? Hou je van vintage of juist meer modern?
  • De tint groen: wordt het donker of licht, een motiefje of niet?

Style de ruimte om een groen tapijt

Tapijten bieden je de mogelijkheid om ook de omgeving erom heen opnieuw te stylen. Zo creëer je eenheid en jouw favoriete look, waarmee je weer gelukkig door je huis kunt wandelen.

Een opzetje nodig? Kies je eigen sfeer rond een groen tapijt!

  • Scandic Chic!

Back to nature? Maak het dan maar Super Scandinavisch! Daar leent een hoogpolig, donker groen tapijt zich uitstekend voor.. Is jouw inrichting heel licht en heb je een houten of witte vloer? Perfect! Een groot, groen tapijt voor de bank, een schapenvacht over een rotan stoel en een aantal pastelkleurige vazen op de vloer creëren een plaatje als een inrichting bij onze Noorderburen. Heel rustig en charmant!

  • Gypsy for ever met een groen tapijt!

Groen past bij de seventies, de hippie look. Een rond, laagpolig groen tapijt met een sierlijk cirkelpatroon geeft een instant retro look aan welke ruimte dan ook. Pimp je slaapkamer met zo’n groen tapijt bij het voeteneinde van je bed. Een gehaakte sprei met verschillende tinten oranje, rood en geel transformeren de ruimte samen met het tapijt tot een slaapkamer van een echte Gypsy!

  • Bohemien Sweet met een groen tapijt?

Jij houdt van flair, nonchalance en romantiek? Combineer een pastel groen tapijt dan met turquoise, roze poedertinten en wit. Rol een langwerpig tapijt uit in je entree bij de voordeur, plaats turquoise, glazen vazen op een vintage houten dressoir en verlicht deze donkere ruimte met witte kaarjes in goudkleurige kandelaars. Dat is dus Bohemien, dat is sweet!

Maak je eigen natuurlijke ambiance met twist met een favoriet groen tapijt en laat je daarvoor inspireren door verschillende ideeën en producten. Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, zul je een grote variatie aan accessoires en meubels vinden. Online vind je alle vloerkleden en tapijten waar je naar op zoek bent! Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw groene tapijt is nog maar één klik bij jou vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.