Groene eetkamerstoelen

Groene eetkamerstoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGroene eetkamerstoelen

Eten doe je natuurlijk aan tafel. Of jouw eettafel in je woon- of eetkamer staat, is een persoonlijke voorkeur. Datzelfde geldt eigenlijk voor eetkamerstoelen. Toch is er de laatste tijd iets opvallends gaande wat betreft eetkamerstoelen, want steeds vaker kiest men voor gekleurde eetkamerstoelen. Daarvan zijn groene eetkamerstoelen het meest in trek. Naast een opvallende tint geven deze je kamer ook een natuurlijk gevoel!

Groene eetkamerstoelen zie je zowel in woon- als eetkamers terug. Deze kamers zijn meestal niet voorzien van felle kleuren en het groen springt dan ook direct in het oog. Toch zijn groene eetkamerstoelen niet alleen in de eet- of woonkamer in te zetten, ook de groene tuinstoel is hier een voorbeeld van. Wat is er immers lekkerder dan in het zonnetje een maaltijd nuttigen?

Groene eetkamerstoelen voor binnen en buiten

Dat de eetkamerstoel tegenwoordig niet alleen maar in de eetkamer wordt gebruikt, dat weet je waarschijnlijk wel. Dat je bij overige toepassingen ook met andere zaken rekening moet houden, dat weet je wellicht nog niet. Ga voordat je groene eetkamerstoelen aanschaft dus eerst na waar en hoe je deze stoelen gaat gebruiken. De volgende tips helpen je daar een handje bij:

  1. De eetkamer: Als je de groene eetkamerstoelen in de eetkamer gaat gebruiken, dan moet je vooral rekening houden met je eettafel, de kleur van je muren en je vloer.
  2. De woonkamer: Als jouw groene eetkamerstoelen dienst zullen doen in de woonkamer, kijk dan goed naar de kleuren en materialen van je andere meubels. Ook het design van je meubels kun je doortrekken in de stoel die je bij je eettafel gebruikt.
  3. De tuin: Als je graag buiten eet, dan zijn groene eetkamerstoelen voor buiten ook een optie. Zo’n eettafelstoel moet bestand zijn tegen weer en wind, tenzij je ze na iedere maaltijd weer ergens opbergt.

Variëren met groene eetkamerstoelen

Velen denken dat het uitzoeken van een eetkamerstoel zeer eenvoudig is. Je kiest voor groene modellen en je bent klaar. Daar blijft het echter niet bij, want groene eetkamerstoelen vind je in de meest uiteenlopende varianten. Wat dacht je van de geweven variant of ga je toch liever voor een exemplaar van kunststof? Er valt heel wat te variëren qua materialen en zelfs dan ben je er nog niet!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de vele designs? Ze verschillen in breedte en diepte, maar vooral qua visueel ontwerp zijn ze allemaal uniek. Sommige exemplaren zijn erg excentriek en trekken direct de aandacht, andere groene eetkamerstoelen zijn juist wat functioneler gehouden. Eén ding is zeker: groene eetkamerstoelen doen het altijd goed!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.