Groene fauteuil

Groene fauteuil

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGroene fauteuil

De fauteuil is tegenwoordig een zeer populair onderdeel van de woonkamer. In de zithoek past hij prima, maar ook in de eetkamer vind je hem soms terug. Deze fauteuils ademen sfeer en zorgen op eenvoudige wijze voor een kleurtje in het hedendaagse interieur. De groene fauteuil voelt bijvoorbeeld lekker natuurlijk aan en sluit goed aan op praktisch alle soorten hout. Het is werkelijk een verrijking van je zithoek.

Doordat er vandaag de dag zoveel soorten fauteuils zijn, is het haast ondenkbaar dat je geen stoelen vindt die op jouw wensen aansluiten. Denk aan de slaapfauteuil, de loungefauteuil of een groene fauteuil die ook geschikt is voor buitenshuis. Er wordt tevens hevig geëxperimenteerd met materialen, patronen en natuurlijk verschillende tinten groen. De groene fauteuil is heerlijk divers en daardoor erg hip!

De groene fauteuil met mogelijkheden

Een stoel is een stoel, zal je misschien denken, maar toch is dat niet zo. Een fauteuil is meer dan een stoel, het is een rustmomentje op een drukke dag en een heerlijke plaats om te genieten in het welkome weekend. Toch kun je de groene fauteuil ook prima als stoel gebruiken, want sommige varianten zijn juist ontwikkeld om bijvoorbeeld als eetkamerstoel te gebruiken.

De diversiteit van de groene fauteuil houdt daar echter niet bij op. Zet je hem in de woonkamer? Naast de bank en je salontafel? Of kies je ervoor om hem in je eetkamer te positioneren? Als je echt gek wilt doen, zet de groene fauteuil dan eens in de tuin. Dat zorgt niet alleen voor een lekkere zitplek, maar de groene tint past ook prima bij de bloemen en planten die reeds in je tuin aanwezig zijn. Dat is nog eens multifunctioneel!

Het gras is altijd groener

Je hebt besloten dat je een groene fauteuil wilt aanschaffen. Ben je dan klaar? Nee, nog lang niet. Er zijn nog veel meer aspecten waar je een beslissing over zult moeten maken. Daar hoef je echter niet tegenop te zien, want dat is juist een leuke ontdekkingsreis. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende facetten van de groene fauteuil:

  • Het design: De kleur is leuk, maar het design is wellicht nog belangrijker. Welke vormen zijn er reeds in je kamer aanwezig en wil je daaraan vasthouden of wil je ze juist tegenwerken?
  • Het materiaal: Geweven riet, duurzaam kunststof of toch een zachte stof? Jij moet erop zitten en jij bent dan ook de enige die hieruit een keuze mag maken.
  • Het patroon: Effen, gestreept of ga je toch voor een sierlijk patroon? Wellicht vind je de combinatie van verschillende tinten groen wel leuk ogen? Alles is mogelijk met de groene fauteuil!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.