Groene gordijnen

Groene gordijnen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGroene gordijnen

Ben je je gordijnen helemaal zat? Wil je meer sfeer in je interieur? Of wil je simpelweg nieuwe gordijnen? Dan zijn groene gordijnen iets voor jou!

Met groene gordijnen creëer je een ongelooflijke rust in de ruimte. Precies wat je in een huis- of slaapkamer nodig hebt.

Waarom groen?

Ben je van plan om nieuwe gordijnen voor het raam te hangen? Stop met twijfelen en hang een paar prachtige groene gordijnen op. De kleur groen is ecologisch, duurzaam en staat voor de natuur. Het zorgt voor een serene rust in de ruimte dat een positief effect heeft op je humeur.

Wist je dat…groen ook de kleur van de lente is? Met groene gordijnen in huis krijg je zonder twijfel  de juiste energie om van alles te ondernemen!

In welke groene tint moet de gordijn dan zijn? Die keuze ligt bij jou. Gaat je hart sneller kloppen van een fel groene gordijn? Of van appelgroene gordijnen? Of toch van donker groene gordijnen? Zolang de tint maar een fijne match is met de rest van je interieur.

Wollen, linnen of katoenen gordijnen?

Weet je al welke kleur groen je gaat kiezen? Ja? Mooi. Dan kondigt zich de volgende vraag aan: wat voor stof komt er voor het raam te hangen?

Qua materiaal heb je de keuze uit:

  • Katoen
  • Fluweel
  • Linnen
  • Satijn
  • Wol
  • Zijde

Heb je een glamour interieur? Decoreer de ramen met gordijnen van satijn of fluweel. Met groene fluwelen gordijnen voor het raam creëer je een glamorous ambiance in de woonkamer. Staat het huis vol met vintage meubelair? Een groene gordijn van katoen is zonder twijfel een goede optie.

Soorten groene gordijnen

Ok, de kleur en het materiaal is gekozen. Nu is de vraag: wat voor soort gordijnen worden het?

Qua soorten heb je de keuze uit:

  • Vouwgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Paneelgordijnen

Komen de gordijnen in de woonkamer te hangen? En zijn dit opvallend grote ramen? Maak het voor je zelf makkelijk en decoreer de ramen met groenen rolgordijnen. Zo zijn binnen no time alle  gordijnen in de woonkamer gesloten.

Ben je van plan om de ramen in het dakkapel te decoreren met groene gordijnen? Hoe hoog zitten de ramen? Kom je er niet gemakkelijk bij? Ga dan voor vouwgordijnen. Simpel en stijlvol!

Bijpassende woonaccessoires

Staan groene gordijnen nu hoog op je verlanglijstje? Dan heb je een mooi excuus om nieuwe woonaccessoires aan te schaffen.

Groene gordijnen zijn prima te combineren met aardse tinten en natuurlijk materialen. Met deze combinatie creëer je een tropische sfeer in huis! Vul de ruimte met bamboe meubels, industriële tafellampen en leren, katoenen en fluwelen kussens.

Ben je gek op planten? Decoreer de ruimte met tropische planten. Wat dacht je van een bananenplant? Of van palm? Of een paar kleine cactussen? Aan jou de keuze!

Ontdek Westwing

De gordijnen zijn de basis voor de verdere aankleding van je interieur. Waar vind je eigenlijk mooie en exclusieve groene gordijnen?

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels.

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en de gordijnen zijn nog maar één klik bij je vandaan!