Groene woonaccessoires

Groene woonaccessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGroene woonaccessoires

Ben je op zoek naar kleur in huis maar wil je het wel rustig houden? Leuk je huis dan op met groene woonaccessoires! Met groene accenten laat je zien dat je geen groentje bent als het aankomt op de juiste woonaccessoires.  

Een mooie groene kleur in huis halen, kun je al doen met iets kleins als een bos bloemen of een plant, maar je kunt het ook grootser aanpakken. No worries, groene woonaccessoires zijn heel subtiel dus je hoeft niet bang te zijn dat het ineens gaat lijken op wonen in de jungle!

Groene woonaccessoires: natuurlijk!

Kleur in huis doet iets met je, elke kleur heeft weer een andere uitwerking. Groen geeft een gevoel van balans en rust. En het staat ook voor het begin van iets nieuws, een frisse start. Groene woonaccessoires zijn dus eigenlijk hartstikke ‘fresh’, perfect voor een make-over of na een verhuizing.

Wist je dat…

Je van de kleur groen minder stressy wordt en er zelfs energie van kunt krijgen? Nog meer reden om groene woonaccessoires in huis te halen!

Groene woonaccessoires passen qua kleur ook helemaal in de duurzame en eco-friendly stijl. Dus ben je graag milieubewust bezig? Kies dan groene woonaccessoires die ook in dat plaatje passen!

Groen licht

Als je het groots wil aanpakken, kun je ervoor kiezen om een muur in je woonkamer, slaapkamer of keuken in een groene kleur te verven. Deze groene kleur kun je vervolgens in verschillende woonaccessoires terug laten komen.

Groene woonaccessoires combineren prachtig met een grijze bank. Zet er een groene poef voor en leg een mix van groene kussens op de bank. Nu nog een grote groene plant naast de bank en je woonoase is compleet!

Heb je veel hout in huis? Een salontafel? Of een eettafel? Ook daar passen groene woonaccessoires heel goed bij. Je maakt het warm en cosy door het groene te mixen met koperen elementen. Wat denk je bijvoorbeeld van een koperen lamp op een sidetable met daarnaast een groene vaas en windlichten in dezelfde tint?

Groene dromen

Ook in je slaapkamer kun je losgaan met groene woonaccessoires. Kies voor een wit bed en leg hier een groene plaid of sprei op. Mix kussens in verschillende groentinten, van legergroen tot olijfgroen. Zet op je nachtkastje een heerlijke geurkaars en een fotolijstje.

Bij dit groene stijltje past een terrarium ook ontzettend leuk. Zet daar eventueel nog een groene vaas naast. Deze groene woonaccessoires maken een prachtig plaatje, vind je niet?