Groot bureau

Groot bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGroot bureau

Je spullen ordenen kan lastig zijn, zeker wanneer je woning de nodige dingen herbergt. Je kunt je spullen dan opbergen in kasten of kisten, maar het hebben van een eigen plekje is net zo handig. Met een bureau ben je verzekerd van een eigen hoekje waar je kunt laptoppen en computeren én je spullen voldoende plek hebben. Maak je vaak een rommeltje hier, dan is een groot bureau de oplossing.

Thuis werken is tegenwoordig niet meer dan normaal. Zeker wanneer je wat kinderen rond hebt lopen, kan het makkelijk zijn om thuis te blijven en daar je ding te doen. Zorg wel voor een mooie werkplek door niet aan de eettafel plaats te nemen. Werkplekken op kantoor ruil je in voor je eigen kantoorruimte thuis. Een groot bureau past helemaal in dit plaatje en heeft met zijn afmetingen volop ruimte voor al je documenten en woonaccessoires.

Een groot bureau als pronkstuk in je woning

Een groot bureau kan een echte aanvulling zijn op de rest van je interieur en doet tegenwoordig zeker geen afbraak meer aan je stijl. Het kan juist je woning helemaal afmaken. Een standaard bureau dat slechts bestaat uit een tafel met een ladeblok erin is dan ook verleden tijd. Ga voor trendy, chic of robuust en leef je uit met de kleur, het materiaal en de afwerking.

Een groot bureau kun je mooi stylen met barkrukken en opvallende stoelen. Kies eens niet voor zo’n standaard bureaustoel waar je helemaal in wegzakt, maar plaats een brede royal chair aan het bureau of ga de hoogte in met een mooie kruk.

Trends in bureaus

Een groot bureau vind je in alle soorten en maten en kan zo aangepast worden dat het helemaal bij de rest van je inrichting past. De volgende trends geven je een idee van de mogelijkheden en maken styling een stuk makkelijker!

  • Antiek design: een beetje kitsch, maar heerlijk nostalgisch en romantisch is een groot bureau met antieke afwerking. Vaak hebben deze bureaus stijlvolle poten, een vintage afwerking en zijn ze gemaakt van hout.
  • Moderne invloeden: hoogglans afwerkingen, opvallende kleuren en strakke designs geven een groot bureau een moderne invloed. Door het basic design kun je deze kantinetafels overal kwijt. Wit is hierin favoriet.
  • Barok: een barok bureau kenmerkt zich door drukke patronen en mooie motieven. Meestal is het blad versierd met een vloeiend patroon en hebben ook de poten een mooie afwerking met veel krullen. Kies een bijpassende bureaustoel voor een koninklijk effect.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.