Grote houten tafel

Grote houten tafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrote houten tafel

Ben jij op zoek naar een nieuwe tafel voor in je woning? En wil je een stoere, grote tafel waar veel mensen aan kunnen zitten en die ook nog eens een flinke boost aan je interieur geeft? Dan is een grote houten tafel wat jij nodig hebt.

Grote houten tafels zijn enorm hip en trendy en worden in steeds meer verschillende interieurs geplaatst. Het geeft iets stoers en onverschilligs en komt goed tot recht in eigenlijk alle interieurs, die in een stoer en warm jasje gestoken willen worden. Wil jij meer weten over de grote houten tafel? Lees dan snel verder!

Grote houten tafel als eettafel

Houd jij ervan om lekker te tafelen met je gezin? Dan is een grote eiken eettafel iets voor jouw woning. Lekker tafelen en geen kinderen die na hun laatste hap richting de tv sprinten, want iedereen wil toch blijven zitten aan deze prachtige tafel? Een grote houten tafel is erg goed plaatsbaar in je eetruimte en zorgt voor een prachtig aanzicht binnen je interieur.

Grote houten tafel in je woning

Een grote houten tafel kan ook fungeren als werktafel of als tafel in een andere ruimte in het huis, zoals de speelruimte of tussenruimte. Ga je met vrienden of familie een leuk bordspelletje spelen? Een grote tafel biedt je de nodige comfort en ruimte om het spel te kunnen spelen!

Hoe kleed in mijn grote houten tafel aan?

Een grote houten tafel is een geweldig meubelstuk, maar kan nog verfraaid worden door andere meubelstukken of woonaccessoires. Hier vind je een aantal stijltips voor je grote houten tafel.

  • Plaats een aantal hippe stoelen aan je tafel. Je kan voor mooi witte houten stoelen gaan of voor bijvoorbeeld allemaal verschillende gekleurde stoeltjes.
  • Ook is het leuk om aan één kant stoelen te plaatsen en aan de andere kant een langwerpig bankje. Dit geeft een modern en hip effect en staat bovendien prachtig binnen je interieur.
  • Decoreer je grote houten eettafel met wat mooie accessoires. Wat dacht je van een mooie vaas van hout, voorzien van een vrolijk bloemstuk?

Grote houten tafel in je tuin

Ook je tuin kan worden verblijd met een grote houten tafel. Wat dacht je van een grote eiken tafel in je tuin? Heb je al andere tuinmeubelen of beschik je over een loungeset? Dan is een grote houten tafel een prima aanvulling op je tuinmeubilair. Kies de geschikte maat uit en geef je houten tafel een mooie plekje.

Tip: Een mooie grote teak houten tafel zal in vrijwel iedere tuin een verrijking voor het meubilair zijn.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen