Grote stoel

Grote stoel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrote stoel

Wil jij je interieur opfleuren met een extra stoel? Of merk je dat je vaak een zitplaats tekort komt als er bijvoorbeeld vrienden of familie op bezoek komen? Dan is een grote stoel misschien iets voor jou! Een grote stoel is gemakkelijk plaatsbaar in verschillende soorten interieurs en zit bovendien erg ruim en lekker comfortabel.

In steeds meer woonkamers zijn één of meerdere grote stoelen te zien. Het is heerlijk om ’s avonds als de kinderen op bed liggen even neer te ploffen in je stoel en te ontspannen van de rust die het met zich meebrengt. Lekker muziekje op, wijntje erbij en genieten maar! Meer weten over grote stoelen? Lees dan snel verder!

Grote stoel in je interieur

Een grote stoel zorgt, zoals gezegd, voor het nodige zitcomfort, maar ook voor een prachtig effect in je interieur. Een grote stoel is niet zomaar een stoel die je aan je eettafel aanschuift, maar een echte stoel op zich. Het heeft vaak excentrieke patroontjes en kleuren en meestal hebben de ontwerpers er echte kunst van gemaakt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een effen stoel te plaatsen die goed aansluit bij de rest van je interieur.

Stoelen geven je woonkamer vaak net wat extra’s. Een hoekbank is uiterst comfortabel en trendy, maar vul dit op met een grote stoel en bijvoorbeeld twee kleine stoeltjes en je woonkamer ziet er meteen extra gezellig uit. Een grote stoel fungeert als een troon in je woonkamer, waar de koning mag genieten van de heerlijke zitting die deze stoel bezit.

Heb jij een strak en modern interieur waarin veel witte accenten naar de voorgrond komen? Twijfel dan niet over een grote stoel, want het is ook mogelijk een mooie grote stoel in het wit te plaatsen. Deze meestal wat strakkere designstoel sluit naadloos aan bij de rest van je meubelen en zorgt voor een mooie, open uitstraling binnen je interieur.

Haal nog meer uit je stoel

Je plaatst je grote stoel in je woonkamer, en nu? Hieronder vind je enkele tips:

  • Plaats een klein krukje naast de stoel. Dit geeft een warme sfeer en het is bovendien erg nuttig. Je kan bijvoorbeeld een hapje of een drankje op het krukje plaatsen, zodat je jezelf eenvoudig kunt bedienen vanuit je grote stoel.
  • Kleine kinderen in huis? Die zullen een grote stoel geweldig vinden! Misschien mogen ze als ze hun bordje helemaal leeg gegeten hebben wel even op papa’s stoel plaatsnemen!
  • Zorg voor een leuke omgeving voor je grote stoel. Een stoel komt beter tot uiting wanneer er bijvoorbeeld een mooi schilderij of een leuke plant naast staat.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.