Haken

Haken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHaken

Zonder haken kunnen we gewoon niet leven: in de keuken, in de woonkamer, in de kledingkast, in de hal – we hebben overal haken hangen waar dag in dag uit jassen, sjaals, handdoeken, lepels of andere dingen aan gehangen worden en daardoor voor orde zorgen. Haken zijn bij lange na niet alleen nuttige en uiterst praktische metgezellen , veel modellen hebben prachtige designs en stijl. Met een mooie haak hangt u stijl aan de muur en zien uw muren er beter uit.

Haken in de keuken

In de keuken wordt gekookt, gebakken, gespoeld en veel tijd met elkaar doorgebracht. Natuurlijk gebeuren er daarom soms wel wat ongelukjes waarvoor een lap gebruikt moet worden! De pannenlappen, handdoeken, theedoeken, de pollepel, spatel en misschien wel de pannen zelf – ja al deze dingen worden opgehangen aan haken. De handdoeken om te drogen en de andere dingen om alles makkelijk bij de hand te hebben en orde te behouden! Haken zijn echte opruimers en zorgen ervoor dat alles er netjes uitziet.

Haken in de garderobe

U heeft een ruime hal, maar wilt geen conventionele kapstok? Of heeft u een hele kleine en smalle gang, waarbij u niet weet hoe u het beste een garderobe kunt opzetten zonder dat er te veel plaats verloren gaat? Echt moeilijke zaken, maar met mooie haken kunnen deze problemen snel en eenvoudig worden tegengegaan. Kapstokken zijn dichtbij de wand gemonteerd en kunnen veel gewicht dragen waardoor ze zeer geschikt zijn voor jassen, paraplu’s en soms ook een tas.

Doe-het-zelf: We hebben echt een geweldige doe-het-zelf tip als u uw huis meer natuurlijk of met een maritiem thema heeft ingericht. Een stuk drijfhout maakt namelijk echt een leuke garderobe! Aan het drijfhout monteert u een paar haken, u schroeft het drijfhout aan de muur en voila: u heeft een zelf gemaakte garderobe!

Haken voor sieraden

Vrouwen houden van sieraden – kettingen ringen, armbanden, horloges, oorbellen en en en – maar wat te doen met alle juwelen en sieraden? Een sieraden houder of sieradenkast zullen u zeker helpen, maar hoe zit het met de kettingen? Die raken altijd in de war en het is echt moeilijk om de kettingen dan intact uit elkaar te krijgen. Dit is waar de haak in spel komt! Als een paar haken als sieraden houder dienen kunnen de kettingen hier hun vaste plek hebben zonder dat ze allemaal verstrikken. Deze haken en kettingen maken ook nog eens een mooie wanddecoratie!

Doe-het-zelf: In plaats van de eenvoudige en misschien zelfs een beetje saaie haken die beschikbaar zijn kunt u ook gemakkelijk zelf uw haken voor op de muur maken. Gebruik gewoon deurknoppen als haken! Er zijn prachtige knoppen in de meest verschillende kleuren beschikbaar met verschillende patronen en afmetingen – heeft dus een ruime keuze voor uw haak-vervanger! Deze knoppen worden in plaats van de conventionele haak gewoon op de plaat geschroefd, die vervolgens aan de muur bevestigd wordt.

Deurhaken

Deurhaken zijn vooral erg nuttig en handig als u niet zoveel ruimte thuis heeft om wat extra meubels of voorwerpen te plaatsen. Een deurhaak is zo geconstrueerd dat deze eenvoudig kan worden bevestigd aan de binnenkant van een deur – hier kunnen dus in de badkamer handdoeken en badjassen opgehangen worden en in de gang jassen en petten. Deze haken zijn echt super functioneel en beroven ons niet van kostbare opslagruimte – gewoon perfect!

Waar worden de haken geplaatst?

Haken zijn gewoon echte all-rounders die ons in het dagelijkse leven helpen in kasten, planken en gewoon op de muren in de hal, woonkamer en keuken. Zoals je dus kunt zien is het moeilijk zonder haken te leven! Ontdek zelf de verscheidenheid van prachtige haken en laat uw woning stralen!