Handdoekenrek

Handdoekenrek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHanddoekenrek

Een grote ergernis van velen: rondslingerende handdoeken in de badkamer. Gelukkig is hier ook een oplossing voor: een handdoekenrek! Zo hang je al je handdoeken op en ziet de badkamer er een stuk netter uit! Een handdoekenrek kan in elke badkamer worden opgehangen. Heb je een grote of kleine badkamer? Dat maakt niets uit! Laat je inspireren voor een geschikt handdoekenrek bij jouw in huis!    

Het liefst heeft iedereen een opgeruimde badkamer met opgerolde witte handdoeken, badkamer producten netjes op een rij gesorteerd en lekker ruikende zeepjes in een rieten mandje. Door ons drukke leven lukt het ons helaas niet altijd om de badkamer netjes te houden. Een handdoek wordt gebruikt en dat leg je vaak naast de wasbak neer of op de grond. Dat staat slordig! Met een handdoekenrek houd je je badkamer redelijk geordend!

SOORTEN HANDDOEKENREK

Heb je een landelijk interieur, glamour inrichting of een Scandinavisch binnenshuis? Voor elke stijl is er een passend handdoekenrek te vinden! Zo kun je met een landelijke badkamer een brocante handdoekenrek op de grond neerzetten waar je niet alleen handdoeken aan op kunt hangen, maar ook badkameraccessoires op kunt zetten! Het rek krijgt zo een dubbele functie.

Je hebt een keuze uit verschillende formaten en soorten handdoekenrekken. Heb je een grote badkamer? Zet een houten decoratie ladder tegen muur als rek. Ook kun je er decoratie zeepjes en plantenpotten met groene kunstplanten aan het handdoekrek ophangen. Die blijven altijd groen en zijn met een vochtig doekje gemakkelijk stofvrij te houden!

Welke soorten handdoekenrekken heb je nog meer?

  • Metalen handdoekenrek
  • Houten handdoekenrek
  • Kunststof handdoekenrek

Een hangende of staande handdoekrek

Hoeveel ruimte heb jij voor een handdoekrek? Kan er een groot rek in de hoek van de badkamer staan? Of is er net plek voor een handdoekenrek die je aan de badkamerdeur?

Afhankelijk van de grootte van de ruimte heb je de keuze uit een handdoekrek die je aan de deur hangt of in een hoek van de badkamer kunt plaatsen.

LUXE HANDDOEKENREK

Een handdoekenrek hoeft niet alleen een rek te zijn om handdoeken aan op te hangen. Je kunt ook een luxe variant aanschaffen die ook nog eens de verwarming in de badkamer! Zo zijn je handdoeken sneller droog. Wil je geen speciale snufjes maar een opvallend design handdoekrek? Laat je inspireren door beelden van luxe badkamers! Een apart design verandert de look van een badkamer meteen!

NIET ALLEEN VOOR DE BADKAMER

Het handdoekenrek kun je niet alleen in de badkamer ophangen. In de wc of in de keuken komt een rek ook goed van pas! Je theedoeken of gastendoekjes slingeren vaak ergens rond. Dit staat niet netjes. Hang een metalen handdoekenrek in de wc met roze gastendoekjes en een zakje met geurzeepjes. Een mooie versiering voor in de wc! Voor een opgeruimde badkamer kies je een handdoekenrek die perfect bij de rest van de badkamermeubels past.

Ontdek Westwing

Waar kun je een prachtig handdoekrek vinden? Bij Westing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan moderne handdoekenrekken! Van metaal tot  hout en van staande tot rekken die je aan de deur kunt vestigen.

Ontdek dagelijks nieuwe aanbiedingen van mooie en exclusieve handdoekrekken met korting tot 70%! Waar wacht je nog op? Haal een exclusief exemplaar in huis!