Veelgestelde vragen: Westwing Pinterest Winactie

1. Is er een voorbeeld bord op Pinterest waar ik inspiratie uit kan halen?

Jazeker! Klik hier en ontdek het voorbeeld bord op ons Pinterest-account.

1. Heb ik een Westwing-account nodig om mee te doen?

Nee, om mee te doen aan de winactie heb je alleen een Pinterest-account nodig. Mocht je de gelukkige winnaar zijn, dan zul je een Westwing-account moeten aanmaken, waar we vervolgens het shoptegoed aan toe kunnen voegen.

1. Hoe maak ik een Pinterest-account aan?

Om een Pinterest-account aan te maken ga je naar www.Pinterest.nl. Je kunt je registreren met je Facebook, Google account of door je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken.

1. Kan ik alle WestwingNow items selecteren voor Mijn “Mijn Cosy Westwing huis” bord?

Ja, je mag alle items van onze WestwingNow website pinnen.

1. Hoe pin ik een item of beeld?

Op de productpagina’s vind je een rode pin-button waarmee je items kunt pinnen. Als je op de pin-button klikt zie je een scherm waar je jouw “Mijn Cosy Westwing huis” bord kunt selecteren. Je kunt op Pinterest in onze borden ook inspiratie beelden vinden, die kun je gemakkelijk re-pinnen door op de foto te klikken en op “bewaren’’ te drukken. Mocht je via de app beelden willen re-pinnen dan kan dit door op de foto te klikken en op het “punaise” icoontje te drukken.

1. Mag ik ook andere sfeerbeelden pinnen?

De pins op jouw “Mijn Cosy Westwing huis” bord, mogen van onze website of van onze Pinterest-borden komen.

1. Hoe upload ik een foto van mijn huidige woonruimte op Pinterest?

Open je profiel pagina op Pinterest en klik op het “+” icoontje. Klik vervolgens op “Pin maken”. Hier kun je jouw foto uploaden, selecteer vervolgens jouw “Mijn Cosy Westwing huis” bord om je pin te bewaren.

1. Moeten de gepinde items samen €1000 zijn?

Nee, je hoeft bij het creëren van jouw Pinterest-bord geen rekening te houden met de prijs van de items in je bord.

1. Mag ik meerdere “Mijn Cosy Westwing huis” borden creëren?

Dat is niet de bedoeling.

1. Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Binnen twee weken na de einddatum van de actie. De actie eindigt op 19 september 2021.

1. Kunnen Belgische fans ook mee doen?

Jazeker! Mochten de fans woonachtig zijn in Nederland of Vlaanderen.

1. Mag ik de titel van de Pin veranderen? Of moet deze blijven zoals je ‘m pint?

Om de pin goed terug te vinden hebben wij liever dat de titel blijft zoals die is.

1. Maak je het voor je hele huis of 1 kamer?

Up to you! Je mag elke ruimte meenemen in jouw “Mijn Cosy Westwing huis” bord.

1. Waar vind ik producten die ik kan pinnen?

In onze Pinterest-borden of op WestwingNow.nl vind je items die je kunt pinnen.

Meer vragen over deelname, looptijd van de actie en uiteraard de te winnen prijs, zie onze winactiepagina en spelvoorwaarden

Contact met Westwing

• Messenger

Stuur ons een Facebook bericht

Ma-Vr: 9:00-18:00 uur

• Whatsapp

Verstuur Whatsapp