Eco verantwoord leveren

Bij Westwing verkopen wij van veel verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen de levertijden uiteen lopen. Het kan zo zijn dat een product een levertijd heeft van 1-2 weken en een ander product in je winkelmandje 3-4 weken. Nu kan je eco verantwoordelijke leveren selecteren bij de laatste stap voor afrekenen:

We wachten tot we al jouw aankopen hebben ontvangen. Dit houdt in dat we jouw complete bestelling in één keer versturen als compleet pakket.

Als het niet mogelijk is om je bestelling samen te voegen (omdat deze bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit de leverancier wordt geleverd), zullen we deze alsnog zo snel mogelijk in verschillende pakketten versturen. De levertijd van het product die normaal eerder verstuurd zou worden, verandert in je besteloverzicht naar de langste levertijd.

Eco_verantwoord_leveren.jpg

Je kan natuurlijk ook een snelle levering kiezen, mocht er bijvoorbeeld een product met korte levering wat meer spoed hebben. We sturen jouw aankopen zo snel mogelijk jouw kant op. Dit kan inhouden dat de items op verschillende momenten geleverd worden.

snelle_levering.jpg