Wachtwoord vergeten/wijzigen

Wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord voor Westwing bent vergeten, kun je het eenvoudig zelf resetten.

Klik bij het inloggen op: "wachtwoord vergeten"

Voer jouw e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele seconden een e-mail waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden.

Geen e-mail ontvangen?

Mocht je niet gelijk een e-mail hebben ontvangen van ons, dan heeft het mogelijk met een van de onderstaande redenen te maken:

1. Bekijk de volgende mappen: Spam, Junk, Social & Promotion. En controleer of de e-mail daar terecht is gekomen.
  2. Je bent nog ingelogd. Eens in de zoveel tijd vragen wij jou om je wachtwoord te bevestigen voor het bestellen. Je bent dan al op de Westwing pagina ingelogd en hier kun je alle campagnes inzien. Indien je dan je wachtwoord niet meer weet, zal deze hersteld moeten worden door geheel uit te loggen en een nieuw wachtwoord aan te vragen zoals hierboven staat beschreven.
  3. Als je je hebt geregistreerd via Facebook-login, is je e-mail en wachtwoord hetzelfde als van je Facebook-account. Ga dan naar je Facebook-instellingen om wijzigingen aan te brengen.

Wachtwoord veranderen?

Je kunt je wachtwoord op elk gewenst moment wijzigen. Om veiligheidsredenen zal je eerst wel je huidige wachtwoord moeten invoeren en daaronder het nieuwe wachtwoord. Om je nieuwe wachtwoord op te slaan, hoef je alleen maar op "Wachtwoord opslaan" te klikken.