Retourtermijn en mijn bedenktijd

Wij bieden een bedenktijd van 30 dagen op alle producten die je bij ons bestelt. Het kan namelijk moeilijk zijn om goed te kunnen oordelen of die ene mooie stoel ook nog comfortabel zit of dat het vloerkleed van je dromen wel helemaal mooi bij je interieur past.

De bedenktijd gaat in vanaf het moment dat je de producten ontvangt. Deze tijd is om te oordelen of het product aan alle verwachtingen voldoet en is nog niet voor intensief gebruik, indien er nog geen beslissing is gemaakt. 

Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen om wat voor reden dan ook, dan kun je het zonder opgave van redenen kosteloos retourneren. Houd er rekening mee dat je de bestelling binnen 30 dagen dient te herroepen. De producten die je retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd zijn.

Binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst ontvang je je aankoopbedrag terug. Uiteraard mogen wij wachten met terugbetalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of je kunt aantonen de producten te hebben teruggestuurd. Indien er aan de geretourneerde producten schade is geconstateerd, brengen wij deze waardevermindering in rekening. Dit doen we als deze schade is ontstaan door méér te doen met de producten dan noodzakelijk is om te bekijken of je deze wenst te houden en of het is wat je wenst.

Contact met Westwing

  • Messenger

    Stuur ons een Facebook bericht

  • +31 (85) 8889079

    Ma-Vr: 9:00-18:00 uur

  • Whatsapp

    Verstuur Whatsapp