Manieren van levering

Je bestelling kan op drie manieren bij jou worden afgeleverd:

  • Standaard bezorging
  • Premium bezorging grote pakketten
  • Rechtstreekse bezorging vanuit partner

Standaard bezorgingen

Bij verzending vanuit ons magazijn krijg je een e-mail van ons, dat het pakket bijna onderweg is inclusief de track & trace. Zodra het pakketje in bezit is van onze koeriersdienst sturen zij eveneens een bericht, met een track & trace en de verwachte levertijd en -datum. 

PostNL 

Het merendeel van de pakketten wordt door PostNL afgeleverd bij onze Nederlandse klanten. Nadat zij je pakket hebben ontvangen en verwerkt in het sorteercentrum, zullen ze je per e-mail berichten over de aankomende levering van je pakket. Dit is meestal op de eerst volgende dag.

Het is helaas niet mogelijk om vooraf zelf een aflevertijdstip aan te geven. In het geval dat je niet thuis bent tijdens de aflevering, zal de bestelling later nogmaals bij jou worden aangeboden. Mocht je bij de tweede poging ook niet thuis zijn, dan zal er een notitie worden achtergelaten waarop vermeld staat waar je jouw bestelling kunt afhalen. Je bestelling wordt maximaal 1 week voor je bewaard. Voor meer informatie over afwezigheid: Afwezigheid tijdens de bezorging

Budbee

Bij Westwing versturen wij kleinere pakketten ook met onze partner Budbee. Zij zijn de groenste grootschalige online bezorgservice en erg klantgericht om je pakket van Westwing bij je thuis te bezorgen! Budbee levert voor Westwing alleen in Nederland. Westwing kiest wanneer de bezorging via Budbee gaat, het is (nog) niet mogelijk om hier zelf voor te kiezen. 

bpost

Sinds halverwege 2020 versturen wij speciaal voor ons Belgische klanten met bpost. Nadat zij je pakket hebben ontvangen en verwerkt in het sorteercentrum, zullen ze je per e-mail berichten over de aankomende levering van je pakket. Dit is meestal op de eerst volgende dag.

 

Premium bezorging grote pakketten

PostNL Extra@Home

In het geval je grotere items besteld hebt, zal je bestelling afgeleverd worden door de Premium Bezorgservice van PostNL: Extra@Home. Zodra de bestelling is aangekomen in het magazijn van Extra@Home zullen zij een bezorgkalender naar je toe e-mailen. Je kunt via deze e-mail een besteldatum voor de aankomende 7 dagen kiezen, die voor jou het beste uitkomt. Op de avond voor de levering ontvang je een bevestigingsmail met verwachte levertijd en op de ochtend zelf een sms ter herinnering. Het product zal door PostNL Extra@Home op de gewenste plek bij je thuis worden geplaatst en op aanvraag uitgepakt worden. Houd er rekening mee dat deze plek wel goed bereikbaar moet zijn via de trap of lift.

Indien er een verhuislift nodig is zullen de kosten hiervoor voor eigen rekening komen. Tegen de kostprijs is het binnen Nederland ook mogelijk dit te regelen via Westwing, zodat PostNL: Extra@Home je meubelstuk komt leveren met een verhuislift. Je kunt het best in de week voorafgaand aan de levering contact opnemen met onze klantenservice, zodat de verhuislift tijdig aangevraagd kan worden. Uiteraard kunnen wij dan ook meer vertellen over de kostprijs van de verhuislift. Meer informatie op: Levering van grote meubelen

 

Rechtstreekse bezorging vanuit partner

Partners

Sommige producten worden rechtstreeks door onze partners verstuurd, waardoor je het nog sneller in huis hebt! Let op: zij kunnen gebruik maken van andere logistieke partners, zoals bijvoorbeeld DPD, DHL of GLS. Dit verschilt per partner. Zodra je een verzendbericht van ons krijgt, kun je de track & trace vinden bij mijn bestelling. Uiteraard gelden dezelfde voorwaarden zoals je die van ons gewend bent; 30 dagen retourrecht, gratis retournering (het gehele retourproces verloopt via Westwing) én de Westwing-klantenservice. 

 

Producten ophalen bij ons magazijn is helaas niet mogelijk.