Westwing via andere kanalen bereiken

Uiteraard willen wij via meerdere wegen bereikbaar zijn voor je dagelijkse portie inspiratie. Dit kan natuurlijk via onze websites, maar je kan natuurlijk ook eenvoudig onze apps voor zowel Westwing als WestwingNow downloaden. Het maakt niet uit of je een smartphone hebt of een tablet, voor beide devices kunnen je gewoon hier klikken:

Westwing

Screenshot_1_Android_app_download.jpg Screenshot_1_iOS_app_download.jpg

WestwingNow

Screenshot_1_Android_app_download.jpg Screenshot_1_iOS_app_download.jpg

Je kunt Westwing eveneens op social media vinden:

Logo_instagram.jpg      Screenshot_1_facebook_logo.jpg     Screenshot_1_pinterest_logo.jpg

Contact met Westwing

• Messenger

Stuur ons een Facebook bericht

Ma-Vr: 9:00-18:00 uur

• Whatsapp

Verstuur Whatsapp