Verhuislift aanvragen

Het kan voorkomen dat een meubelstuk te groot is om via de trap te leveren. Indien er een verhuislift aan te pas moet komen zullen de kosten voor eigen rekening zijn. Aanleiding voor een verhuislift zijn als volgt:

 • Trapgat is niet hoog en/of breed genoeg
 • Meubelstuk past niet in de lift of er is geen lift aanwezig en je woont hoger dan de 4de verdieping

Tegen de kostprijs is het mogelijk om binnen Nederland dit te regelen via Westwing. Je kunt het best in de week voorafgaand aan de levering contact opnemen met onze klantenservice, zodat de verhuislift tijdig aangevraagd kan worden bij PostNL: Extra@Home. Uiteraard kunnen wij dan ook meer vertellen over de kostprijs van de verhuislift. 

Zodra wij de prijsopgaaf hebben ontvangen en jij wilt gebruik maken van deze service, zullen wij vragen om de kosten voor de lift over te maken. Zodra wij het geld binnen hebben, schakelen wij PostNL: Extra@Home in om een afspraak te maken om je meubelstuk met verhuislift te laten leveren. 

Uiteraard is het ook mogelijk om de zelf met een transportbedrijf te regelen, mogelijk is dit goedkoper dan bij ons. Wanneer je hier voor kiest, kan je het meubelstuk daar laten leveren, zodat zij het op een later tijdstip bij jouw kunnen leveren.

 

Contact met Westwing

 • Messenger

  Stuur ons een Facebook bericht

 • +31 (85) 8889079

  Ma-Vr: 9:00-18:00 uur

 • Whatsapp

  Verstuur Whatsapp