Budbee leveringen voor kleinere pakketten

budbeegreen.png

budbeegreen.png

Bij Westwing versturen wij kleinere pakketten ook met onze partner Budbee. Zij zijn de groenste grootschalige online bezorgservice en erg klantgericht om je pakket van Westwing bij je thuis te bezorgen! Budbee levert voor Westwing alleen in Nederland. Westwing kiest wanneer de bezorging via Budbee gaat, het is (nog) niet mogelijk om hier zelf voor te kiezen.

 

Moeiteloze leveringen aan huis
Budbee bezorgt direct bij je aan huis. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe je pakket bezorgd moet worden - dit kan je via de Budbee app of de link die je via de mail hebt ontvangen. Budbee levert tussen 17.00 en 22.00.

Slapen de kinderen? Geef dan aan of de bezorger op je deur moet kloppen, in plaats van aanbellen. Anders kan je aangeven dat de bezorger mag aanbellen of zelfs het pakketje bij je voordeur mag achterlaten.

Na de lunch ontvang je een tijdvak van 1 uur waarbinnen je bestelling zal worden bezorgd. Vanaf 17.00 uur kun je de bezorger real-time volgen op de kaart! Zo bepaal je zelf hoe en wanneer je jouw pakketje geleverd wil hebben.

Budbee Box
Je kan je pakket ook bij een Budbee Box van jouw keuze laten bezorgen. Je ontvangt van Budbee de pincode, zodat je het kunt ophalen wanneer het jou uitkomt! Dit kan via de tracking van Budbee geregeld worden.

Altijd op de hoogte!
Budbee houdt je constant op de hoogte van de laatste informatie over de bezorging. Daarnaast kun je de chauffeur met het pakket via realtime tracking op je smartphone volgen.

Budbee klantenservice
Je kunt contact opnemen via de Budbee app of gebruik de link die je via de mail hebt ontvangen. De klantenservice van Budbee zal je snel en goed helpen over je bezorging.