Hocker met opbergruimte

Hocker met opbergruimte

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHocker met opbergruimte

Aan de ene kant wil je de aandacht vestigen op je schitterende interieur, maar aan de andere kant wil je al je handige spulletjes bij de hand hebben. Afstandsbedieningen, tijdschriften en je leesbril nemen veel plaats in op je salontafel, die je eigenlijk liever vrij hebt. In dat geval kan een hocker met opbergruimte uitkomst bieden.

Niet alleen geeft het je alle voordelen van een normale hocker, maar ook biedt het enorm veel opbergruimte die niet in het oog springt. Voortaan berg je alle spullen, die nu overal in je huiskamer rondslingeren, op in één meubel: een hocker met opbergruimte.

Multifunctionele hocker met opbergruimte

Een hocker is de ideale compagnon van fauteuils, maar je vindt deze tegenwoordig ook steeds vaker terug naast banken en tafels. Waarom? Omdat een hocker met opbergruimte meerdere functies heeft.

  • Zo gebruikt de een hem als poef, terwijl de ander hem vooral als voetenbank inzet. En dat is handig, want door zijn lichte gewicht is de hocker gemakkelijk te verplaatsen;
  • Heb je even behoefte aan wat rust? Gebruik jouw hocker met opbergruimte dan lekker als voetenbank;
  • Visite over de vloer? Dan tover je de hocker om tot een heuse poef voor je gasten. Gemakkelijk, snel en vooral hartstikke handig!

Maar er is meer. Een hocker met opbergruimte biedt plaats voor allerlei spullen, die je bovendien gemakkelijk weer tevoorschijn haalt.

  • Wil je jouw salontafel vrij maken, bijvoorbeeld omdat er vrienden komen of je de tafel wilt schoonmaken, dan berg je zo alles op in je hocker met opbergruimte;
  • Toch iets nodig uit de hocker? Even de deksel eraf, spullen eruit pakken en weer dicht;
  • Vervolgens leg je je voeten er weer op en ontspan je de rest van de dag zonder enige zorgen.

Ruimte besparen met een sfeervolle hocker met opbergruimte

Doordat een hocker met opbergruimte zoveel extra plaats biedt, bespaar je enorm veel ruimte in je woonkamer. Zeg je kastjes maar gedag, want die zal je niet langer nodig hebben. Bovendien zie je een dergelijk kastje altijd staan, maar is een hocker met opbergruimte daadwerkelijk onderdeel van de kamer. Deze sluit vaak naadloos aan op de andere meubelen, zoals tafels en banken, en valt daardoor helemaal niet op.

Bovendien behoort een hocker met opbergruimte tot de moderne accessoires. Dat wil zeggen dat het hierbij niet alleen maar om functionaliteit draait, maar dat ook design van het voetenbankje erg belangrijk is. Daardoor is er altijd een exemplaar te vinden in jouw favoriete kleur en past een hocker met opbergruimte eigenlijk altijd wel bij je interieur. Een hocker maakt het plaatje helemaal compleet.

Hocker met opbergruimte voor in ieder interieur

De hocker waarin je allerlei losliggende items uit je huis in op kan bergen is dus niet enkel functioneel, maar kan ook heel decoratief zijn. Bedenk wat je woonwensen zijn en pas hier de voetenbank met opbergruimte op aan.

  • Woon je een moderne woonstijl? Dan is een lederen variant een mooie verrijking aan je interieur. Laat het strakke vormen hebben en combineer met grijze, zwarte of witte tinten.
  • Of ben je meer fan van een Scandic interieur? Dan kan een hocker met opbergruimte in een grijze kleur op licht houten pootjes, je huis absoluut aanvullen. Hou je toch meer van kleur ook? Denk dan ook eens aan pastel tinten.
  • Ook zal in jouw klassieke woonstijl een hocker heel mooi staan. Met een voetenbank in een roomwitte tint of een bruine variant, en decoratieve afwerkingen, zal die niet misstaan in de kamer.
  • Daarnaast kan een Shabby Chic interieur met een hocker in een witte of oud roze kleur, ook heel goed samengaan. Gebruik deze ook als salontafel en het gehele plaatje is af.

Op zoek naar inspiratie om meer opbergruimte op een trendy wijze te creëren? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Vind hier de nieuwste interieurtrends en styling tips & tricks om van jouw huis, een heel opgeruimd huis te maken.