Hoekbank grijs stof

Hoekbank grijs stof

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoekbank grijs stof

Zoek jij nog een ruime bank voor in je woonkamer? Een mooie bank waar jij en je familie met gemak allemaal op kunnen plaatsnemen, zonder te moeten vechten voor elke centimeter ruimte? Dan is een hoekbank in grijs stof wellicht iets voor in jouw interieur. Een hoekbank biedt een ruim zitcomfort en creëert meteen een warm en knus gevoel in je woonkamer.

Laat jouw woonkamer opbloeien met een mooie hoekbank. Grijs stof is een steeds populairder wordende kleur in ons interieur. Een hoekbank van grijs stof kan als accent gebruikt worden of als basiskleur. Een hoekbank van grijs stof kan in vrijwel ieder interieur geplaatst worden en biedt veel mogelijkheden tot variatie. Meer weten over een hoekbank in grijs stof? Lees dan verder.

Wat doet grijs in je interieur?

Een grijze hoekbank is vaak een lust voor het oog, maar wat gebeurt er in je interieur bij het plaatsen van zo’n hoekbank? Grijs stof zorgt voor een ruimtelijke effect in combinatie met een wit interieur. Als het met een zwart interieur gecombineerd wordt, zorgt het voor een stoere sfeer binnen je interieur. Ook in een kleurrijk interieur komt grijs prima tot uiting, vanwege de vele nuances grijs die er bestaan. Kortom: grijs is van alle markten thuis.

Ontdek een hoekbank grijs stof

Een stoffen hoekbank bekleed met grijs stof wordt vaak gezien als de stijlkoning der hoekbanken. Deze bank kan daarnaast bewapend worden met een longchair, wat het zitcomfort aanzienlijk vergroot. Lekker achterover leunend een boekje lezen, geen probleem. Lig je zo lekker dat je echt niet meer van je bank wilt afkomen? Dan is er speciaal voor jou een hoekbank grijs stof inclusief slaapfunctie beschikbaar.

Grijs is misschien een wat neutrale kleur, maar er is wel een enorm breed assortiment aan grijze tinten waaruit je kunt kiezen. Er zijn misschien wel 50 tinten grijs, die niet allemaal benoemd kunnen worden. Hier volgen enkele keuzemogelijkhede:

  • Lichtgrijs
  • Donkergrijs
  • Olifantgrijs
  • Zeegrijs
  • Warmgrijs
  • Taupegrijs
  • Antracietgrijs
  • Truffelgrijs
  • Muisgrijs

Breid uit!

Banken kunnen de toon zetten in je woonkamer, maar hebben hier en daar wel wat ondersteuning nodig. Je hoekbank van grijs stof is een goed begin, maar het is wellicht leuk om wat andere zitplaatsen te creëren in je woonruimte. Wat dacht je van een mooie fauteuil bijvoorbeeld? Vergeet niet een paar vrolijk gekleurde kussens te plaatsen voor een sfeervolle uitstraling.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.